Hocam bende Shytan_psycho arkadaşın söylediklerine katılıyorum. Sağolun bir sürü yöntem formül filtreleme paylaşıyorsunuz, hepsinide okuyup bilgi kapasitemiz çerçevesinde anlamaya çalışıyoruz fakat sizin donanımınızda olamadığımız için sizin ‘kendi kendinizle konuşmanız, aklınızdan geçenleri yazmanız’ karşılığında yetersizliğimizden dolayı bir çoğumuz başlığınızı zenginleştirmeye yarayacak birşey sunamıyoruz. Ayriyeten fintable ve matriks gibi mali analiz programları kullanabilme, önerdiğiniz filtreleri yapma beceriside çoğumuzda yok.
Sözün özü; kendi adıma bugüne kadar yaptığınız sepet paylaşımlarınızı tamamen kopyalamadım ama hiç gündemimde, ekranımda bile olmayan hisselere sizin sayenizde farkedip focuslanabildim. Aralarında yatırım yaptıklarımda oldu, sizinle alıp sizinle zarar kes yaptığımda oldu. Kaybederken ve kazanırken bunun farkındaydım ve kaybettiklerim için bile teşekkür ederim çünkü paylaşımlarınız hepsinden fazlasını katıyor bize. O yüzden bende eski usülünüze dönmenizi naçizane ümitt ederim. Tabi sizin kararınız. Ama her halükarda satır satır okumaya devam edicez. Saygı ve sevgilerimle