-

Originally Posted by
radyolog
zaten bu patlamanın ana nedeni toplumda var olan gevşeklik ve her yerde MASKE TAKMA ZORUNLULUĞUNUN KALDIRILMASI..
esas sonuçlar okullar açıldıktan ,millet tatilden döndükten sonra görülecek..
Pandeminin başıdan itibaren gördük ki, maske sadece hastalığa yakalanmanızı geçiktiriyor, eninde sonunda bi yerde bi şekilde yakalıyor
ayrıca ceza da kesseniz, hapse de atsanız takmayan takmıyor
Bence artık maskeydi,dezanfektandı,kapanmaydı hepsi geçti. Etkisi, yan etkisi var yok herkes bir şey söylese de, isteyen aşı olur, isteyen olmaz, isteyen kendini korur isteyen korumaz, ölen ölür kalan kalır durumuna geçildi sadece bizde değil tüm dünya da
Kısacası, maske,kapanma yok, sadece bu hastalıkla değil bundan sonraki çıkacak virüs çeşitleriyle yaşayacak dünya
-

Originally Posted by
bisikletci
Izmirde bile ara ara serin esiyor
Hic bu kadar serin bir yaz gormedim izmirde
Benim gelin alaçatıya,çeşme vs köyüne gitmişti,ama o hiç öyle söylemiyor
,hiç olmazsa buradan iyidir en azından yağmur yoktur,genellikle ege devamlı eser,tatil için önermiyorum,sadece koy yerler normal oralarda pek esinti olmaz,en iyisi alanya,zaten orada evim var
,ama dersen neden gitmiyorsun,şimdi fındık zamanı
-

Originally Posted by
refaba
Biz doğu karadenizde donuyoruz,hergün yağmur olurmu yahu,zaten 15 ağustosta mevsim dönüyor,yaz görmeden kış,şu küresel ısınma bizim buraya neden uğramıyor acaba ?
bizim köylüdür
adam isyanda komedi değil gerçek
https://www.tiktok.com/@emreyazar53/...60482816019713
bir halt olacağı yok.
-
Kamu alacakları için uygulanan gecikme zammı oranı yüzde 2,5 olarak belirlenirken, tecil faiz oranı ise yıllık yüzde 15'ten yüzde 24'e yükseltildi.
Amme Alacakları İçin Uygulanan Gecikme Zammı Oranının Yeniden Belirlenmesine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Bu Nas nasıl nas?
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Kamu alacakları için uygulanan gecikme zammı oranı yüzde 2,5 olarak belirlenirken, tecil faiz oranı ise yıllık yüzde 15'ten yüzde 24'e yükseltildi.
Amme Alacakları İçin Uygulanan GECİKME ZAMMI Oranının Yeniden Belirlenmesine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Bu Nas nasıl nas?
Kusura bakmayın yanlış yönlendirme yapmışım.
Faiz değil "gecikme zammi"ymış.
-
Kılıçdaroglu ODTÜ ve Boğaziçi mezuniyetlerine gidecekmiş.
-
-
TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranını %14,00 olarak korudu (Beklenti %14,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri