-
Evlerinize yabancıları kayıt yapıyorlarmış, böyle bir durumda nüfusla fln uğraşmayın Cumhuriyet Başsavcılığına bir suç duyurusu dilekçesi yazın, nüfus dairesi uğraşsın.
-
Hiç covid gibi durmuyor...
Başka nane oldu da haberimiz yok..
Memento mori
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara'da müzisyen Onur Şener cinayetine ilişkin tutuklanan İlker Karakaş ve Ali Gündüz'ün kamu görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara'da müzisyen Onur Şener cinayetine ilişkin tutuklanan İlker Karakaş ve Ali Gündüz'ün kamu görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.
Çıkarılmadı uzaklaştırıldı 3 te 2 maaşı almaya devam. Her türlü hakkı saklı
bir halt olacağı yok.
-
-
Borsa İstanbul hisselerinde manipülasyon yaparak haksız kazanç elde ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüphelilerin arasında Mehmet Akdere’nin de olduğu öğrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
ayhan53
Çıkarılmadı uzaklaştırıldı 3 te 2 maaşı almaya devam. Her türlü hakkı saklı
Adamlar hakkında geçmişten gelen bir çok iddia var doğruysa nasıl gelmişler o göreve vs bunlar hic konuşulmuyor, basit bir durum değil ama sanatçılar vs dışında pek tepkide yok
-
Bizimki instagramcıydı..
Bu facebookcu.

Memento mori
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules