-

Originally Posted by
aeg
günaydınlar
Butun mesajlarin gunaydin. Yatarken de birsey yaz bari.
Oglen vakti olmus zaten. Sana da gunaydinlar.
-
Gerçekten pes .. Özellikle Galatasaray hocasının sözlerine böyle basit ceza verilmesi inanılmaz ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Elon Musk, Twitter'ı satın aldığını açıkladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "terör örgütü propagandası" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Peki adamına göre yasalar gerisin geriye çalıstığına göre,megri,megri,açılım,saçılımcılara yasa neden geçersiz ?
-
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini bildirdi
-
Eskiden bilanco analizlerini 1 haftada zar zor aliyorduk.
Simdi gecesine sabahina butun araci kurumlar dusuyor.
Koronadan bayagi kumarbaz gelmis, isleri acilmis demek.
-

Originally Posted by
MedwiG
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini bildirdi
Acaba çalışanlaramı verildi,patrona verecek halleri yokya,malum patron kimin adamı ?
-

Originally Posted by
refaba
Acaba çalışanlaramı verildi,patrona verecek halleri yokya,malum patron kimin adamı ?
Benim bildiğim hattatlar
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri