Bedava yöneticilik yapýyor.nedense maaþ istemiyorlar[emoji39]
Ýþin aslý maalesef bu...Dürüstadam o yükü bedava uzun süre yürütmez...Kat malikleri de biraz cömert olsa adama asgari maaþ verse bak sen o zaman gereksiz harcama çýkýyor mu çýkmýyor mu , ya da 10 liralýk iþ 100 tl ye size fatura ediliyor mu?Bence edilmez...
Herkes yönetici olmak ve daha kaliteli hizmet vereceðini söyler
Örnek ; bizim bahçe duvarlarýnýn sývasý dökülmüþtü yaptýrýlacaktý , o zaman 15k-20k fiyat çýkardýlar , ben itiraz ettim beklettim sonra bir ekip ayarladým , malzeme dahil 2k ya iþi bitirdim...Dolar 3 kaðýt olduðu zaman adam bize 15k fiyat çakmaya çalýþmýþtý![]()
Bir ara dengesizlikten tüpraþ benzin ihraç ediyordu. Bu nedenle dizel, benzin oranýn makul seviyede tutulmasý gerekirdi. Neyse ki bunlar geçmiþte kaldý. Elektrik çaðý baþladý. Bende 5 ila 10 sene içinde elektrikli arabaya geçmeyi umuyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kusura bakma aðabey.!!
Duvar deyince.!!
Þimdi aklýma geldi.!!
Sana teþekkür borcum var.!!
Patlama taþ sipariþim için.!!
Bana yardým etmek istediðin için.!!
Burda yaptýk .!!
5000 metre kare duvarý patlama taþla kapladýk.!!
Süper oldu.!!
Yeni sipariþler bekliyorum.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Tapu harcý ve emlakçý yüzdesi gerçekten haraç gibi ve evin maliyetinde etkili oluyor.
Ancak en büyük maliyet müteaahit gerçek deðerini gösterdiði zaman ödeyeceði KDV ve gelir vergisi.
Bunlar asýl evin fiyatýný artýran kalemler.
2. elde bu maliyetlere bakýp fiyat yükseltiyorlar.
Yani þikayet eden hükümet ancak her þeyde olduðu gibi kolaycýlýða kaçan da onalr...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
.... Sitede bir sorun var. Herkes mesajý 2 kez göndermek zorunda kalýyor... Yetkililer uyuyor mu?![]()
Ülkedeki ekonomik krizin faturasýný yükelen Benzin-satýn alma gücü anormaliði nedeniyleü Ýnsanlarýn SEYEHAT ÖZGÜRLÜÐÜ KISITLANDI.
Araba var, otobüs bir yere gidemiyorsun.
Þu KKM nin sonu da böyle olacak?
Mesela, bankada paran olacak ancak kullanamayacaksýn? Sanal olacak... Öyle mi olacak?
Her þeyin faturasýný ev sahibi, araba sahibi, TASARRUF SAHÝBÝNE CEZA VERÝR gibi ödetiyorlar.
Bir de gazete manþetlerinde enflasyona karþý yüzde 80 eriyen servetleri için hükümet KKM ile "zenginlere" para daðýtýyor yorumlarý yapýlýyor.
Sonrada biz yüzde 5 büyümeyi yerelde sermaye olmadýðýndan saðlayamýyoruz deyip , KENDÝ VATANDAÞINA ESÝRGDÝKLERÝ FAÝZÝ elin gavuruna dünya rekoru eurobond faizini vermiyorlar mý?
Son 20 yýllýk dönem tarihe týpký Lale Devri yakýþtýrmasý gibi BETON DEVRÝ veya Müteahhitler Dönemi diye geçebilir.
Yer Ýmleri