garanti babavanga ve yapýþtýr freddy emekli prömosyonunda ek koþullar olmaksýzýn 7250 þer + 250 þer kap gel tanýdýðýný ile toplamda 7500'üþer ile en yüksek verenler galiba. baþka var mý böyle ? kartallar yüksekten uçar, þahin tepesi ?
garanti babavanga ve yapýþtýr freddy emekli prömosyonunda ek koþullar olmaksýzýn 7250 þer + 250 þer kap gel tanýdýðýný ile toplamda 7500'üþer ile en yüksek verenler galiba. baþka var mý böyle ? kartallar yüksekten uçar, þahin tepesi ?
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
yurt paydaþýnýn hesabý açýk kalýyorsa , zaten internet bankacýlýðý mobil bankacýlýk , çaðrý merkezi bankacýlýðý , þube bankacýlýðý o da olmadý genel müdürlükten açýk kalan hesaplarýnda ne numara dönmüþ hepsini görür. ayriyetten banka müfettiþleri iþlerinde saykodur , enselerler.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kullanmadiklarimi her zaman kapattiririm.
Acik kalan kullanmadigim hesap birakmam.
Odea, akbank ve teb kullanmistim gecmiste gittim kapattirdim.
Hatta bilgilerimi silin eger eskaza bir reklam maili veya sms si gelirse veya birisi bos bulunup ararsa kufuru yer dedim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
bangadan bangaya maaþ taþýdýktan sonraki ilk maaþ yatasýya eski banga hesabý kapatýlýr. maaþ , maaþ taþýma iþlemi sonrasý eski hesaba da yatabilir çünkü. eski hesabý hemen kapatýrsan maaþýn yeni hesabýna eresiye bir ay falan daha geçebilir. sgk da iþleri boston dynamics robotlarý yapmýyor sonuçta.
Þu anda en iyi promosyon YKB, Akbank, Garanti veriyor, 7250 TL kemiksiz artý ilave peri var ben YKB geçtim fakat bu ay sonuna kadar devlet bankalarý da yükseltecek diye duyumlar aldýk artýk bakacaðýz.
Yer Ýmleri