Egs Holding var bende. Bilmem duruyormu halen takasbankta. 16 yildir portfoyde. Alip duvar kagidimi yapsamm tuvalet kagidimi. Sonra gel biste. Almiyim alanada mani olmiyimm.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egs Holding var bende. Bilmem duruyormu halen takasbankta. 16 yildir portfoyde. Alip duvar kagidimi yapsamm tuvalet kagidimi. Sonra gel biste. Almiyim alanada mani olmiyimm.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Traji komik olaylar var ama insanımız hala işini allaha havale ederek zarar etmeyeceğine inanıyor . Bimeks bildiğin batık, ne zaman nerede tarih olacak belli değil ama girin Bimeks forumuna sahibinin eski SPK başkanı olduğu, isterse borsada hareket yaparak şirketi on kere kurtarabileceği, Vodafone eğer bu şirket batıksa niye onunla işbirliği yaptığı vs vs bir sürü, ya bilinçli yada bilinçsiz yorumalar, işte karşımızda bu kadar aşikar soygun düzeninin kurulduğu bir BİST varken Forex de yasaklamaya gitmeleri ne kadar manidar dimi ?
Türkiyede adettir "YAAASSSSAAAGGGKKKK KARDEŞİİİİMMMM. GİİİTTT KİME ŞİKAYET EDİYORSAN ET. "
Bu bu ülkenin yönetim şekli.
Ben hayret ediyorum. Mesela bir genç evlenme çağına geldi. Devlet iyi demiyor "Ahanda sana bu kızı bulduk 12 Temmuzda evleniyorsun hadi gene iyisin"![]()
Azzzzz sonraaaa![]()
Al sat yangelip yatma.
Kaldırım tavsiyesidir.
Tvlerde sürekli insanlları yaftalıyorlar ya sapık diye.
Ben bayağı büyük organları ordusu olan bir sapık biliyorum.
Hatta manyak bile diyebiliriz.
Eğerki gözüne uyku girmiyorsa yatırımcım kazanamıyor diye
Parasını verir duayenlere webinar veya spk içerisinde fiziksel eğitim verdirirsin.
Davet edersin yatırımcıları cumartesi günleri. Sen görevini yaptın işte . Herkeste helal olsun spk ya derdi.
Valla beğenmiyorsan git siyaset yap değiştir diyebilir kimileri
Ben ne ATATÜRK üm nede başka biri. 1900 lerdeki sıfırı tüketmiş bir Osmanlıdan Türkiye Cumhuriyeti kuran bir lidere günümüzde " Ne yaptı ki " diyenler var ise ben o topa hiç girmem. ATATÜRK çok büyük bir varlıkmış ...
Forex piyasasına hiç girmedim, en baştan beri risk algısı beni ürküttü amma velakin FOREX de bizim BİST de olan üç kağıdın esamesi olamaz. O kadar büyük bir piyasaki bizim BIST soyguncuları bu piyasada çiğ çiğ yem olurlar, zaten yasağın asıl sebebi de bu değil mi ? Kendilerinin soygun yapamayacağı bir pazarı isterler mi !...
Son düzenleme : umutabi; 25-03-2017 saat: 13:26.
Tamam Forex `in tamamı risk, kazananların oranı da %5 bile değil ama bu piyasa kimsenin kimseyi BIST deki gibi manipülasyon yaparak kandırabileceği bir piyasamı ? Eğer yatırımcını çok düşünüyorsan önce kendi içindeki BIST denilen lağım çukuruna çeki düzen ver.
Yer İmleri