sn. kurt73 kardeşime sonuna kadar katılıyorum, burda bizim spk yanlış işler yapıyor diye kalkıp da güney kıbrıs rum şirketine para kaptıracak değiliz..spk bugün bunu der yarın başka şey der o da başka..isteyen istediği firmayı da savunsun ona da lafım yok ama kalkıp burada yok şirketin bakın ingiliz lisansı da var, yok avrupa birliği güvencesi de var falan diye uçmanın, yalan yanlış bilgi vermenin ne manası var,çık söyle burası güney kıbrıs rum şirketidir de,çok iyi çalışıyor de ,iyi komisyon veriyor de.. orda paranız kaybolduğunda şirketin kasasına ve rum devletine gidiyor de... yıl nerdeyse 2020 olmuşsa bizi niye bu rumların toprağına adım bile attırmıyorlar ama biz paramızı yollayacağız çünkü ... .Elin rumuna tonla millete takmış durumdaymışız sebebi neden bizi düşman olarak gördüklerini düşünüyormuşuz yok bizi dost olarak gördüğü için toprağına adım dahi attırmıyor, ordusunun, gemisinin, uçaklarının harcamalarını da kime karşı yapıyor acaba.. yıl nerdeyse 2020 olmuş bak sen şu işe..

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri