Uzun vadeciler olarak bir müddet bakmamakta fayda var. Bir süre daha üzecek gibi.
Uzun vadeciler olarak bir müddet bakmamakta fayda var. Bir süre daha üzecek gibi.
X'li sitedeki çok takipçili hesaplarýn gazýyla atlayan çok olmamýþtýr umarým. Ben ve benim gibi eskiler için alýþýlmýþ hareketler bunlar. Hakim güç ile hareket eden çok fenomen var gibi. Umarým 2 Yýl önceki Asuzu operasyonu gibi olmaz sonumuz. 600 tl benim için yýllar süren maceranýn stop seviyesi olacak.
asuzu operasyonu gibi olmamasý tamamen þirkete baðlý. malý iyi pazarladýlar, operasyon çekildi ancak þirket önümüzdeki günlerde yapýlacak anlaþmalarý, bedelsizi vs açýklasa bu kaðýt sürünmez. tebdeki oyuncu kaðýdý saldý çayýra küçük yatýrýmcý kayýra misali gidiyoruz. sonumuz hayýr olsun. 4 ay önce tek hisse girdim, 615 maliyet ile bekliyorum. twitter'ý çok takip etmiyorum ancak bu kadar çok pazarlama olacaðýný bilsem girmezdim.
Asuzu operasyonunda fiilen tahtada olanlar ve sonrasýnda asuzu yu diline dolayýp daha da yüksek fiyatlarý göreceðini grafikleyen fenomenlerin hemen hemen hepsi bu defa adel ile ilgili yazýnca iþin rengi az çok belli oldu aslýnda. Oyuncunun elinde ciddi miktarda mal olunca bunu bir þekilde eritmek zorunda. Bunun yolu da çok takipçili fenomenlere adel den bahsettirmekten geçiyor. Bu döngünün kýrýlmasý zor görünüyor. En önemli husus tahtayý nereye kadar göçertecekler. Belki de yukarýlara sürüp çýlgýn fiyatlara götürecekler. Bilmek mümkün deðil. Bize düþen kendi stratejimizi kurup uygulamak.
Forum ölmüþ :D bugünkü yf alýþýný yorumlayacak bir babayiðit yok mudur
Yer Ýmleri