-
Istifa etmekde bir erdemdir . Utanc duyulacak birsey degildir yoruldum der cekilirsin . 10 sene iyi zaman ama ortada hicbirsey yok . Borc artirmaktan baska . Dolar artti hammadde girdisi artti gibi zaafa dusuyorsan . 2013 2014 2015 de gidip yurt disina yatirim yapacaktn . Ihracatla doviz girdisi saglayacktn bunu sen goreceksn .
Sen geldiginde 130 milyon cironun 20 milyonu ihracatti yani yaklasik cironun %15 i . Yaklasik 15 milyon dolar .
Sene 2022 oldu sen tvde ihracat yapmaya calisiyoruz ciromuzun %10 u ihracat diyorsun .
Yazik ya valla biz kendimizi paraladk yillardr tuncay baba nasil.sabretti ufak sirket oldugu icin ilgilenmedimi ne oldu anlamadk
-
Eyyyyyy Evrim
Bu şirketi batırdın ,
Ya istifa et ya da patronuna söyle şirketine sahip çıksın
Ama istifa etmen veya ettirilmen daha doğru olacak artık !!!!!
-
Evrim Hizaler istifa istifa istifa
-

Originally Posted by
Plan
Evrim Hizaler istifa istifa istifa
Merhaba,
Bende katılıyorum bir firma ancak bu kadar kötü yönetilir.
Evrim Hizaler istifa.
-
Evrim hizaler
Sesimiz gürdür. Bu işler mutlaka patrona gidecektir
Yeter Evrim Hizaler yeterrrr
-

Originally Posted by
Plan
Evrim hizaler
Sesimiz gürdür. Bu işler mutlaka patrona gidecektir
Yeter Evrim Hizaler yeterrrr
Arkadaşlar destek verelim.İnanıyorum birilerinin dikkatini çeker.
-
Okkalı 3 yatirimci gidecek genel.kurula . Ben siradan biriyim yazdgm rakamlar ne yaptigi ortada . Basarisiz degl cok basarisiz . Firsatlar sektorunde .
-
2020 pandemi cikti satis yapamadk diyor 2 sene . Mesela ekibini topla kirtasiyeye yaptgn yillik 2 milyon dolar yatirimi 2 sene elektronige yapsaydn . Tutanmi oldu . Al sana yenilik .
Yapsaydn konsol oyunu trt cocukdn aldgn lisansli cizgi filmlern konsol oyununu yapsaydn . Neler oluyordu gorseydn .
En basitinden yahu biri demiyormu ya biz oyuncak kirtasiye ofis malzemesi satiyoruz . Sosyal medyayada takipcimiz yok reklamimiz yok hakkarideki van daki bayburt daki bizi nerden bulsun .
Sattgn malzemelern yas grubu 3 ile 25 arasi . Bu kisiler gunde 10 saat sosyal medyada takiliyor . Ama senn sosyal medyan yok begenilerin 5 10 oda hisim akraban .
Boyle amatorluk olmaz . Yillarca yazdk da yazdk sonuc . Cik tv ye dalga gec .
Hersey ortada ben hisse derdnde deglm gercekten yenilikci vizyoner biri olsa su sektorde ne sicak para biter nede yenilik . Surekli birseyler.uretebilirsn
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri