Vayyy emenuke ! Acemþah bu kaðýdý 14 TL de yazmýþtý, 800 olmuþ !!
Vayyy emenuke ! Acemþah bu kaðýdý 14 TL de yazmýþtý, 800 olmuþ !!
6000 ceþit ürün satýyor
Ünicefe yýlda 150..200 milyon dolar ve bir anda acýlan Amerikan pazarlarýna 300 milyon dolar ihracaat beklentisi mevcut
Kozmetik hijyen temizlik malzemeleri alanlarýnda yeni ürünler yeni pazarlara acýlýmlar bekleniyor
Þu covid bazý þeyleri geri býraktý
Þu an 3500 olmamýz gerekirdi..
Adel sadece kalem veya silgi deðil hayata dokunan 50.000 ürün varsa 6000 tanesi adelde..
Yakýnda insallah 4 haneli rakamlar gelecektir.
Grafiklere göre artýk 1500 kadar ön acýk.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Ýstanbulda yaþanan sel felaketi nedeniyle maddi kaybý olan, tam da okula dönüþ sezonunda kýrtasiye toptancýlarýna gecmiþ olsun diyorum.
Adel kalemcilik zayi olan kýrtasiye ürünlerini biraz daha fazla calýþýp üretmesi gerekecek.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Tüm belediyeler kýrtasiye ihalelerine cýkmýþ, belediye secimleri öncesinde önemli bir konu, vatandaþýn devasa artan kýrtasiye giderlerini azaltýyorlar, ekap sitesinde irili ufaklý yüzlerce kýrtasiye ihalesi mevcut hiç bu kadarýný görmemiþtim, tabi kamu ihale kurumuna baðlý ihale olduðu için yerli üretim þartý mevcut.
Secimler Adel'e epeyli yarayacak gibi ..
Néy Nâmé...!
Adel & Faber fabrikasý Kocaeli'de dir
Sn acemþah,adelin Ýstanbulda deposu var mýdýr?
Egerki Ýstanbulda deposu vb yok ve selden hiç etkilen me mýþ se bu Adele olumlu mu yansýr?
acemiþah kendi nikleriyle gine iyi sallýyor,
Ceo Bloomberg Ht de canlý yayýna çýktý. Ýhracat hamlelerinden bahsetti. Ama Unicef protokolünden hiç söz etmedi. Bu baðlantýda bahsedildiði gibi 200-300 milyon dolarlýk bir hacim söz konusu ise bu iþten hiç bahsetmemesi çok garip.
Cok sayida isten cikarmalar varmis firmada,eksi sozlukte yazilmis
Yer Ýmleri