Originally Posted by
NOIR
Merhaba,
Güzel bir sunum oldu.Kapasite artýþýna gidilecek,ihracat iki senede en az dört kat artacak ve ürün grubunda bulunmayan ürünler için firma satýn alma yoluna gidilecek görüþmeler sürüyor dedi,yalnýz UNICEF olayý bizim düþündüðümüz kadar büyük olmayabilir,30-40 milyon usd olarak bahsetti.
Sn Acemsah siz nasýl buldunuz?
Dün söylediklerinden cok daha fazlasýný söyledi..
UNICEF de kesin bir rakam yok müdür en az rakamlardan bahsedeyim dedi ve 40 milyon dolar rakamýný vardi bununla ilgili
Yine müdürün söylemlerine göre cýkardýðým ihracat rakamý seneye en az 100 milyon dolar civarý olacagýný katlanarak büyüme ve bu yýlý nette 1.7 milyar ciro olacagýndan dolayý tahmin etmekteyim.
Kapasite artýþý Mýsýr'da üretim imasý ve þirket satýn almalarý bir borsacýnýn isteyebileceði en degerli seyler tabi bu bedelsiz sermaye artýrýmý da yakýnda getirecektir 23 milyon sermaye artýk cuvala sýðmýyor %2500 dolayýnda bir sermaye artýþý artýk þart..
Bu acýdan ve hissedeki teknik veriler ve beklentilere baktýðýmda seneye bir hisse için yaklaþýk 150 TL kar bekliyorum ve beklentiler teorisine göre adil hisse fiyatý þu an 1570 lira civarýdýr. Ve yakýnda 1000 li rakamlarýn üzerinde oluruz ve bedelsiz acýklanýrsa hiç hayal edilmeyen rakamlarý görebilir..
Adel ana hissem ve yan hisselerim de segyo ve TNZPT saflýk segyoda 12.80 TNZPT de bugun 40 lira olmasýna karþýn adel satýp TNZPT almadým Arzum ve gentaþý satýp 355lira hedefimle TNZPT aldým ..
Adelde 1050 olmadan satmam sözümü tuttum ve müdürün bu açýklamalarý dan sonra bu 1050 rakamý daha da yükselecek gibi duruyor.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri