Ekan Köse 2xx lerden bayaðý bir satýþ yapmýþtý. Bu satýþlar kimden çýkacak acaba.
Ekan Köse 2xx lerden bayaðý bir satýþ yapmýþtý. Bu satýþlar kimden çýkacak acaba.
Mozambik adelede elmas altýn bilimum þey bulmuþlar da onu paylaþamýyorlar herhalde..
https://www.devex.com/funding/r?repo...%5D=updated_at
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
valla abi bu endekste bu satýþta artý kapattýk normalde taban olmamýz gerekirdi ona þaþýrdým.....borsadan soðuttular insanlarý kar gitti sermayeden yemeye baþladýk.. çoðu kaðýt nerdeyse yuzde 50 kayýplar yaþýyor biz en çok etkilenenlerdeniz.....
artýk beklemekten baþka seçeneðimizde kalmadý..içeri aldýlar çoðumuzu....
artýk olumlu haber akýþlarýný bekliyoruz.....bu arada bu mozambikde neyin nesi napýyolar oralarda....
Adel gereðinden fazla düþtü ancak vardýr bir bildikleri ... 800 götürüp 350 ye basan buradanda 1500 e götürür mü götürür.
Borsayý yenisini eskisini fena carpýyorlar.
Öðrenmek bazen pahalýdýr.
Mozambik olayýný bende ayrýntýlý bilmiyorum. Nedir ne deðildir yatýrýmcý iþlerine sormak gerekli tabi cevap verirler mi haberleri var mý bilemem.
Dünya bankasýnýn eski elmas ve altýn madenleri üzerinde ormanlarý tekrar ýslah etme projeleri vardý zaten iyi de hibeler verdi bu iþler için. Bu dünya bankasý yayýn organýnda yer alan adel kalemcilik olayý da böyle midir ne ilgisi var bilmiyorum ama yayýmcý ciddi bir platform en ciddi lerden.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Þirketin genel müdürü hisse fiyatýyla ilgili konuþursa herkes spekülatörle baðlantýlý olduðunu düþünür ve sonuç bu olur. Bu saatten sonra adel kalemcilikte tahta yapýcý-spekülatör-manipülatör artýk her neyse kendi çalar kendi oynar. Ama yine de benim gibi adel de eski olup uzun zamandýr bekleyenlere 2023 yýlýnda iyi para kazandýrdý. Teþekkür edelim nezaketen. Köpük fiyattan hisse alanlara da Allah sabýr versin. Umarým zararlarýný bir an önce telafi ederler.
Yine söylentiler yayýlmýþ
yok bedelsiz yok yurtdýþýnda þirket satýn almalarý vb.
Kap'ta görmeden inanmamak lazým.
Néy Nâmé...!
276 tl civarý destek atmayý düþünüyorum. 820 tl den 300 tl ye. Bildiðimiz oyuncakçý adel hareketleri. Yorumlarýmý karamsar bulanlar bu duruma ne yorum yapacak acaba.
Ünicef ihale 2024 takvimi yakýnda açýklanýyor, 2023 ihale takviminde ise tekliflerin açýklanmasýna baþlanacak, Özellikle eðitim alanýnda,Reaction kitlerin haricinde de kazaným olabilir gibi duruyor!
https://www.unicef.org/supply/media/...endar-2023.pdf
Néy Nâmé...!
Yer Ýmleri