Merhaba günaydýn ne zaman 100 lira üzerine atar bu
Merhaba günaydýn ne zaman 100 lira üzerine atar bu
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Eðitim alýþveriþinden 40 milyar lira ciro bekleniyor
ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlarý Konfederasyonu (TESK) Genel Baþkaný Bendevi Palandöken; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde yaklaþýk 18 milyon ile üniversite düzeyinde de 8 milyon öðrencinin okullarýn açýlmasýný beklediðini, bu yýl eðitimi doðrudan veya dolaylý ilgilendiren alýþveriþten 40 milyar lira civarýnda ciro tahmin edildiðini belirtti.
Palandöken, yaptýðý yazýlý açýklamada, kýrtasiyeci esnafý baþta olmak üzere, eðitim sektörüne hizmet veren tüm esnaf ve sanatkarýn okullarýn açýlmasýný dört gözle beklediðini ifade etti.
Esnaf ve sanatkarlarýn yeni eðitim-öðretim yýlýndan umutlu olduklarýný bildiren Palandöken þunlarý kaydetti:
"Okullarýn açýlmasýyla birlikte baþta kýrtasiyeci esnafýmýz olmak üzere servisçi, kantinci, okul kýyafeti satan konfeksiyoncu esnafýmýz, ayakkabýcý, çantacý, terzi, lokanta ve pastacý, berber-kuaför, taksici, dolmuþçu gibi eðitim sektörüne hizmet veren esnafýmýz büyük bir hareketlilik bekliyor. Çünkü bir öðrencinin okula baþlamasý için kýrtasiye alýþveriþleri, önlükler, beslenme çantalarý, suluk, ayakkabý gibi okul araç ve gereçleri, temizlik ürünleri, ulaþým maliyetleri, yiyecek-içecek giderleri gibi tüm harcamalar için ortalama 40 milyar TL harcama yapýlýyor. Bu da piyasanýn hareketlenmesi ve esnafýmýzýn iþ yapabilmesi açýsýndan çok büyük önem arz ediyor."
- Velilere "kýrtasiye malzemesi" uyarýsý
Okullarýn açýlmasýna kýsa bir süre kala piyasadaki hareketlilikle birlikte artan kýrtasiye alýþveriþleri konusunda velilere ve öðrencilere uyarýlarda bulunan Palandöken þu deðerlendirmeyi yaptý:
"Bu yýl yükselen fiyatlarla birlikte özellikle kýrtasiye sektöründe ucuz ama kanserojen ve aðýr metal oraný yüksek ürünler fýrsatçýlar tarafýndan sezonluk olarak piyasaya sürülebiliyor. Kýrtasiye malzemesi alýnýrken sezonluk olarak Uzak Doðu ülkelerinden getirilen ürünlere itibar edilmemeli. Rengarenk ve süslü kýrtasiye malzemelerinin dýþ görünüþüne aldanýlmamalý. Tüm kýrtasiye malzemelerinde yer alan logolarda AB kalite iþareti olan 'CE' belgesi mutlaka olmalý, ürünlerin yanma, zararlý maddelerden korunma gibi kimyasal testlerden geçtiði kontrol edilmeli. Vatandaþlarýmýz bu dönemde doðru ve güvenilir adres olan kýrtasiyeci esnafýmýzdan gönül rahatlýðýyla alýþveriþ yapabilir. En güvenli malzemeler sezonluk satýcýlarda deðil mahallenin kýrtasiyeci esnafýnda bulunur."
Kaynak : Anadolu Ajansý
M2007J3SG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Asla Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Artýk Adel zamaný diyorum ve orta uzun vade için 2 haftadýr yüklü ekleme yaptým. Gerekçelerim ise ;
1. Teknik boyutu harika en büyük etken benim için buydu.
2. Uygun kalmýþ bir hisse. Daha önceki dönemlerde zarar aciklasada bu 9 aylikta müthiþ kar geleceðini düþünüyorum.
3. Sonuçta Aghol gibi bir dev'e ait. Batmaz kokmaz.
4. Dolaþým lot miktarý çok az. Sermayesi çok düþük. Ve temettü verimliliði güzel. Þöyle düþünelim 200tl olsa fiyatý ortalama 15-20tl temettü verecektir. Tahmini. Aldýðýnýz temettü hemen hemen maliyetiniz olacak. Borsada bunun örnekleri çok. Buda öyle olacak sabredene.
5. Artýk okullar açýlýyor attýðým haberler her zaman gündemde olacak buda Adel'i olumlu etkileyecek.
6. Türkiye için tanýnmýþ ve kabullenilmis kaliteli ürün üreten bir marka deðerine sahip.
Daha çok var ama bunlari topladýðýmýz da daha çok yolu var daha ne olsun diyorum. Kendi þahsi görüþüm. Sabreden güzel kazanacaktýr bence. Düþe kalka teknik hedefleri gelecek. Herkese saygýlar ...
Bakýn heryer, haberler kýrtasiye
biz ne kadar pay alýrýz
Eðitim harcamalarýndan 40 milyar TL ciro bekleniyor
TESK Baþkaný Palandöken, bu yýl eðitimi doðrudan veya dolaylý ilgilendiren alýþveriþten 40 milyar lira civarýnda ciro tahmin edildiðini belirtti.
https://www.dunya.com/ekonomi/egitim...-haberi-667916
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
2021 yýlý cirosu 486 milyon olan þirket bu ihale tutarýný nasýl açýklamaz.Cironun nerdeyse yüzde 25 i kap açýklamasý yok çok enteresan yatýrýmcý iliþkilerini sýkýþtýrmak lazým...
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yorumlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz...
Sayýn noýr teþekkür ederim...Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yorumlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz...
Yer Ýmleri