Originally Posted by
fzcan
Efendiler, 800 görmese dahi zaten 300-400 olurdu en kötü...
Niye mi? Az lotu var, yüksek kâr var, dünya markasý...gibi birçok beklentisi var demi, acamsahi var ...varda var ...😉
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Benim bir etkim yok. Fiyatýn oluþmasý için hiç bir cabamda yoktur. Ancak bu fiyattan 500 lira aþagýsýný mantýklý bulmuyorum
Bu sebeple de bugun az alým yaptým yarýn öbür gün her gün az az ... Gücümüz yettiðince .
Borsanýn çeþitli yüzü vardýr bu viop vadeli piyasalar halka arz ponzisi piyasalarý bozdu yeni borsa severleri fena sevdiler seviyorlar.
Adel özelinde UNICEF harici wallmart ve baðlýsý maðaza ile internet sitelerinde satýþa çýkmak deðerli bir þey hakeza dünyanýn Ikea magazalarýnda yer almak büyük bir ivme global bir dönüþümün son halkalarýdýr.
Mýsýr'da üretim tesisi Türkiye de satýn almalar holdinge baðlý þirketlerin Rusya operasyonlarýný güçlendirmesi, Secim döneminin baþlamasý Adele artý yazacak olgular. Enflasyon muhasebesi uygulamasýnýn devreye girecek olmasý, atýlýmlarýn gercekleþtirmek için sermayenin artýrýlmasý da artýk þart.
Kýsaca gördüððm 700.. 800 liradan üç beþ lot almýþ vatandaþý korkutmak ve mallarý geri almak için yapýlan bir operasyon... Fiyat düþüyor ancak pek satandada yok panikleyen küçük yatýrýmcý hariç.
Velhasýl bugun almaya baþladýðým lotlarý 1570 liradan satacaðým.
Borsada halka arz baþka bir þeye dönüþtü adel içi boþ bir yükleme yapmadý hak eden bir yukseliþti..
Bu yýlki kar rakamý ile 2024 ilk üç aylýk karýn eþit olabileceðini 500 milyonlar dolaylarýnda gelmesini bekliyorum.
Stan satsýn alan alsýn hayýrlý olsun...
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri