Arkadaþlar bedelli için parayý hesaba yatýrmamýz gereken son tarih 28' mi 29'mu ?
Arkadaþlar bedelli için parayý hesaba yatýrmamýz gereken son tarih 28' mi 29'mu ?
Nakitse 11 mayýs 2022 son gün.
Eðer hisse satacaksanýz para 11.05.2022 de hesapta olacak þekilde t+2 ye uygun olarak satýþ yapmanýz gereklidir.
Tabii arada bayram tatili uzarsa birleþtirilip o iþgünleri de sona eklenir diye yorumluyorum ama tam emin deðilim.
Not: Eðer isterseniz 28.04.2022 günü de hesapta naktiniz varsa ben bedelliyi kullanmak istiyorum diye talimat verip kullanabilirsiniz.
28.04.2022-11.05.2022 tarihleri arasýnda herhangi bir gün hesabýnýzda bedelliyi karþýlayacak naktiniz varsa müsait olan gün talimat verip kullanabilirsiniz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Teþekkür ederim. Ýzahnamede ödeme tarihi 29 nisan yazýyor kafam karýþtý. Kast edilen rüçhanlarýn hesaba geciþi sanýrým.
Ben izahnameyi detaylý okumadým ama yazdýklarým doðrudur.26.04.2022 akþamý elinde hisse olanlar 11 mayýsa kadar bedelli ye katýlma haklarý bakidir.Yine de aracý kurumunuzdan teyit alabilirsiniz.Arayýn yardýmcý olsunlar onlarýn iþi bu.
Kullanamayacak olanlar için Rüçhanlarý satmakta bir seçenektir ama onun detaylarýna giremem.Çünkü oluþacak fiyata göre deðiþiklik gösteririr kafa karýþtýrýcý olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Saðolun rüçhan satýþ konusunu biliyorum. Bu hissedeki ikinci bedellim. Bedelli deðil berdel yaptýk sanki hisse verdiler canýmýzý alacaklar karþýlýðýnda![]()
Bu arada izahnamede bedelli öncesi hisse baþý defter deðeri 4.96 olarak gösterilmiþ.
Albaraka Türk bedelli sermaye arttýrýmýnda Rüçhan Referans Fiyatý 0,372 olarak belirlenmiþtir.
kapanýþa göre tahta 1.44 ruchan 0.37 olarak iþleme baþlayacak hayýrlý olsun
Yer Ýmleri