Telegram gruplarından birisi, yatırımcı ilişkilerine ulaşmış.
Yatırımcı ilişkilerinin verdiği cevap:
TOGG ile bağlantımız yok, olsa bile bu bizi etkileyecek bir miktar değil.
Zarar için; Rusya-Ukrayna savaşı, konteyner gelmemesi vs. demişler.
Telegram gruplarından birisi, yatırımcı ilişkilerine ulaşmış.
Yatırımcı ilişkilerinin verdiği cevap:
TOGG ile bağlantımız yok, olsa bile bu bizi etkileyecek bir miktar değil.
Zarar için; Rusya-Ukrayna savaşı, konteyner gelmemesi vs. demişler.
Son düzenleme : coderMX; 03-03-2023 saat: 11:13.
Yatırımcı ilişkilerine ulaştım.
2022 yılınınn zarar ile kapanmasının sebebi enerji ve ham madde fiyatlarındaki artışın, müşterilere geç yansımasından kaynaklı olmuş. Enflasyon nedeniyle işçilik ücretleri de artmış.
Yatırımlarının tamamlandığından bahsetti fakat yeni hatlar üzerinde deneme üretimleri ile devam edeceğiz, Haziran ayından sonra yeni hatlardaki üretimi arttıracaklarından bahsedildi.
dmsas küçük ölçekli büyüme hissesi...yılların şirketi olsada kendi kabuğuna girmiş vizyonu dar bir şirketti ve son 2 yıldır kabuğundan çıkıyor daha vizyoner düşünüyor büyük oynamaya başladı..şuan dmsas koşmaya aday bir hisse...2-3 yıl içinde 4-5 milyar cirosu olan dikkate alınan bir şirket olacak...büyüme aşaması devam ettiği için riskleri var ky açısından yol düz değil....yabancı ortaklı iş yaparsa veya ortak olunursa daha çok büyür..
son çeyrek yeni ürettikleri ürünleri tanıtım amaçlı maliyetine mi verdiler...
faaliyet raporunda yabancı ortaklı iş yapacakları söyleniyor umarım tez zamanda bu gerçekleşir...kap haberi atmaktan özürlü bir şirket..
Diğer pek çok firma, hisse geri alım programı açıklarken, benzer açıklamayı DMSAS'tanda bekliyoruz. Hisseleri çok düştü, biraz geri alım yapsınlar.
pala inan, malsız ve çulsuzum..![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bana, genel kurul toplantısı çağrı mektubu geldi. Biran kendimi itibarlı ortak hissettim. Hisse çok topluki beni bile davet etmişler.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri