Genel kurul toplantısı ne zaman yapılacak?
Genel kurul toplantısı ne zaman yapılacak?
Şu an Elimde yok ama bu yatırımcıya yapılan tam bir zulüm, yazıklar olsun, ayıp be kardeşim...biraz insaf. Ytd.
Ah be eski güzel ortaklarım, keşke uzun vade yatırımcı olarak sarkuysan yada cemts e geçmemiz konusunda sizi ikna edebilseydim. Spekülatif işlemlerin odağı olmuş, temeli de son bilanço ile sarsılmış dmsas, elvet birgün yükselecek ama birkaç agababa nın insafına kalmış, bu uzun vadeli yatırım değil, kızarsınız belki ama ben yine de doğru bildiğimi yazayım.
sn cover13 bende zamanında cemts da vardı 4.5 tl den alıp 9 tl den satmıştım..dmsas şirketindeki gelişim bana göre iyi yönde gidiyor..bilanço kötü geldi ama yatırım yapan şirket normaldir...keşke herşey kar rakamına bakarak olsaydı...öyle birsey olsaydı ciddi zarar açıklayan viking 50 tl olmazdı ama oldu hemde 5 tl den çıkıp oldu...dmsas çok kaliteli bir sirket ve eninde sonunda ciddi prim yapacaktır...
Sn. Cover, Sn. Rex, eski dostlar, selamlar, dün bir kaç arkadaşa söyledim, tarihi dibinde dolar bazında, bugün biraz canlanmış, bu hissede çok beklemiş en sonunda satıp bahçe almıştım, sonra 3X yapıp geri geldi dmsas, şuan ben kardayim ama ilerde eminim keşke satmasaydim derim, bence şirket kötü değil tahtacı fena , Allah sabır ve sağlık versin. Ytd.
Ayrıca cmtas konusunu hatırlıyorum, ben hep cmtas bu kadar ederse dmsas şu kadar etmeli derdim , hala dmsas o değerlere yaklaşmasdi, keşke Cover sizi dinleseydik ama ya sayarsak ucarsa üzülürüm düşüncesi elini kolunu bağlıyor insanın, çünkü sığ hisse kuyruksuz uçurtma, yukarı giderken, kışın ahırda kalmış baharda ilk kes salınan buzağı gibi gidiyor : )) yrd.
Yer İmleri