Þu bilançoyu begenmeyipte satana Allah akýl fikir versin.
Þu bilançoyu begenmeyipte satana Allah akýl fikir versin.
Çok istikrarlý
On sene önce neyse yine o
Mi Note 3 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
iyi bayramlar...
Hisse hakkýnda fikri olan var mý?Bu kadar sert düþüþ neden ve nerde duracak?Þirket sahipleri bu durumdan utanmýyor mu?
ortak hisseye bir grup girdi ve çýktý o kadar....þirkette olaðan dýþý hareketi gerektirecek hiçbirþey yok....bilanço iyiye gidiyor o kadar....özetle spekülatif hýzlý çýktý hýzlý indi....piyasa deðeri ucuz gelecek vaad eden þirket dmsas....uzun vade iyi yerlere gelecektir kýsa vade hareketlere kafayý yormayýn orada hertürlü yatýrýmcý var...uzun bak olaya arkana yaslan...
hisse normalde ucuz ama gitmesine müsaade etmiyorlar...8 tl ler dmsas için pahalý deðildi ne olduysa satmak için yarýþtýlar kendileri bilir inananlar ile yola devam etmek en iyisi...biz cefasýný çekiyoruz yýllardýr taþýyoruz sefasýndan da 2 tl için vazgeçecek deðiliz...yolumuz uzun inþallah....bu yýl için beklentim 20-22 tl.....4-4,5 milyar piyasa deðeri....net kar yýl sonu beklentim 200-250 milyon üstü olabilir aþaðýsýný beklemiyorum....ytd
Son iki bilançoda iyileþme olmasýna raðmen bu þekilde düþüþ çok tuhaf ve tepki de gelmedi.Normalde bilanço geldiðinde 7 civarý idi hisse.Ýyi þirketlerin zarar yazdýðý ortamda iyi bilanço getirdi diyebiliriz.Yýllardýr zarar üstüne zarardan sonra kâr etme zahmetinde bulundu.Teþekkür ederim cevaplarýnýz için.
Yer Ýmleri