6 aylýk demisaþ bilanço özeti aþaðýdaki gibidir:
"Bol bol yedim bol bol tuvalete gittim"
þimdi daðýlabiliriz...
6 aylýk demisaþ bilanço özeti aþaðýdaki gibidir:
"Bol bol yedim bol bol tuvalete gittim"
þimdi daðýlabiliriz...
Ýlerisi için umut vaad eden ciro.. Þu yeni bant aktif olursa 2023 yýlýnýn flaþ hissesi diyebiliriz.. Tabii ki Hayrettin bey izin verirse.. 2 dolar hedefim var 2023 yýlý için
bu gün hiseseyi saldýlar tavanda 600 bin satýþ vardý acele sildiler.alan ya yatýrým fonu yada kendileri.isteseler lot manyana cevirirler.umarým yarýnda iyi olur.yukarda 6,30 kadar serbest diyor.
endekse görede çok ucuz zaten. tacirler tahtaya geçgeliyo sanýrým uykuda kalýyo sabah acemiler. malýný kaybetmez umarým
dunkof yine 4.36 larda basýp 4 ten alma hayali kuruyordu..ama mal gitti..sonra tavandan 50 bin aldý
bilançoya þöyle bir baktým da malýný dövizle satan bir þirket nasýl 37 milyon kur farký gideri yazar ben anlamýyorum. bilen bir zahmet anlatsýn..
4.40 kýramaz diye 2 haftadýr alanlar satýnca dunkof dahil üfürmeye baþlamýþ..yarýn tavan açmayacaðýný nerden biliyorsunuz..
son giren ilk çýkar mantýðýna göre bilanco hazýrlarsan kar böyle çýkar.artý yatýrýmlar var ve 300 mil üzeri yeni mal almýi öz kaynaklarý 850 çýkmýþ.yýl sonu döviz alacaklarý kasaya girecek finasal borçlar bitecek.mesela 9 aylýkta 1100 ciro 160 bürüt 50 kar dicek.yýl sonu 1600 ciro 400 bürüt kar. 160 200 net kar dicek cunkü borçlarýnýn bir kýsmýný ödiyecek alacaklarýný tahsil edecek..12 aylýk ta esas süpriz
Yer Ýmleri