2025 yýlý fiyat beklentim 30 tl umarým gerçekleþir....Ýyi bir hareket için bilanço desteði þart....ytd
Baskýlayýn bakalým ne zamana kadar sürecek bu baský...3 tl aþaðý 3 tl yukarý baþka numara yok tabi ki yersen...Zamanýnda bu þirket egeen ile kýyaslanýyordu sonuç nereden nereye....Hala kýyaslanacak bir þirket dmsas ama eskiden yönetimsel hatalar bu fikri yalan etti....Þuan ki durum egeen olma yolunda ilerliyor ama yinede vizyon sahibi anlayýþ tam belirgin deðil...Daha vizyoner yönetim anlayýþý olmalý agresif büyüme þirket satýnalmalarý þirket birleþmeleri gibi konular gündeme gelmeli...
Bilanço gelmiþ var mý yorum yapacak bir ortak?
bilancoda supriz yok,gecmis donemlerde ciddi ciroya ragmen neredeyse sifir kar gosteriyorlardi.
12/2024 de karda cok hafif bir eksi var
gelen nakitle kisa ve uzun vadeli borclarinin bir kismini kapatmis. defter degerinde kayda deger bir degisiklik yok
10 lardan 6.50 lere dustu gecen hafta, bilanco etkisiyle en kotu yine oralara gelir
gelirse de benim icin alim firsatidir, yukari donerse de en kotuyu fiyatlamistik der yoluna bakar bence
bilanconun ciddi bir etki yaratacagini dusunmuyorum.
Çok teþekkür ederim cevabýnýz için, bende geriye doðru forma baktým, benzer durumlar söz konusu. Umarým ciroya yakýþýr kar açýklar ilerde.
Yer Ýmleri