ana hisselerim:
- alark
- froto
- mndrs
- sasa
- yylgd
small cap hisselerim
- bmstl
- acsel
konjektorel hisselerim:
- odas
- huner
- pegyo
ana hisselerim:
- alark
- froto
- mndrs
- sasa
- yylgd
small cap hisselerim
- bmstl
- acsel
konjektorel hisselerim:
- odas
- huner
- pegyo
bmstl i ön plana çýkaran özelliði, resesyondan diðer þirketler kadar etkilenmemesi olacaktýr.. özellikle enerji ve tarým sektörüne mal tedarik etmesi bu etkiyi en aza indirecek..
yenilenebilir enerji dönüþümü nedeniyle uzun yýllar bms nin ürünlerine talep olacaktýr..
üstad herþey iyi güzel de egeen benzetmesi þu aþamada abartý olmamýþmý? Önce bir rüþtünü ispatlasýn bakalým.Görelim bakalým ikinci çeyrekte neler yapmýþlar.Hep böyle beklenti oluyor sonra bir bakýyoruz yok giderler artmýþ yok ürün fiyatlarý düþmüþ.Bilnçoyu görünce anlayacaðýz bakalým.
bu çeyrek þirket 100m net kar açýklasa, bu fiyata kim mal satacak da alacaðýz..
bizimki small cap yatýrýmý.. ya olursa..
acsel aldýlar 5 sene önce 2tl den.. 60 oldu.. 5 sene önce rüþtü kanýtlanmamýþtý..
veya politeknik.. 15lerden 800e gitti.. o zamanlar kimsenin haberi yoktu þirketten..
ürün gamýný ihracatýný beðendim..
mal verdiði ana sektörler tarým ve enerji bu da güzel..
o vakit kendim için diyorum..
sen de bilirsin hocam biz de fiyatý maalesef farklý etkenler belirler.Onlarýn en büyüðü de piyasa oyuncularýdýr.Benim tereddütüm þu an faraza yorumlar yapýyoruz.Elimizdeki doneler kýsýtlý.Bildiðimiz þeyler þirketin iddialý söylemleri ve parlak gelen ilk çeyrek bilançosu.Bu durum süreklilik arzedecek mi bilemiyoruz.Onun içinde bu çeyrek gelecek bilanço bize az çok fikir verecek.Bunun yanýnda gönül ister ki þirketten faaliyet alaný ile ilgili ekstra pozitif haberler gelsin ama henüz göremedik.Ne desek boþ þu anda.
burasý borsa hocam.. her zaman aksilikler oldu.. yine olacak..
uzun vadeli bakýþ açýsý bizimki..
bir çeyrek sonraki bilanço sadece o çeyreðe ait..
sasa hektas bir günde 150ye katlamadý.. 7 yýl gerekti..
o yüzden kýsa vadeli bakýyorsanýz hiç ekrana koymamak lazým..
kýsa vadede oyuncu ne derse o..
benim yorumlarým uzun vade deðer yatýrýmcýlarýna yönelik..
Yer Ýmleri