þirketin ürün sattýðý iki önemli sektör;
- gýda
- tarým
olarak karþýmýza çýkmaktadýr..
þirketin ürün sattýðý iki önemli sektör;
- gýda
- tarým
olarak karþýmýza çýkmaktadýr..
ukrayna savaþý nedeniyle; hem ukraynadaki hem de rusyadaki tel üreticileri oyun dýþý kalmýþtýr.. ab bu eksikliði türkiyeden tamamlamaktadýr..
þirketim alacaklarýnýn tamamýna yakýný eximbank tarafýndan alacak sigortasý ile güvence altýna alýnmýþtýr..
þirket katma deðerli ürünler üretmektedir..
özellikle enerji sektöründeki küresel büyük bir oyuncuya akredite olmuþtur.. bu oyuncunun tüm dünyada yerleþik 40 üzerinde fabrikasý bulunmaktadýr.. þirketin asýl büyüme hikayesi enerji sektörüne saðladýðý ürünler üzerinden gelecektir..
burasý ana hikayeyi oluþturmaktadýr.. ürün kalitesinde en önde yer alan þirketin cirosunu ve karlýlýðý en fazla artýrma imkanýna sahip olduðu sektör enerji sektörüdür.. bu sektöre yapýlan satýþlar þirketi bambaþka bir alana taþýyacaktýr..
ben þirketi geleceðin sarkuysaný olarak görmekteyim..
bilançoyu incelediðimde iliþkili taraf iþlemlerine pek rastlamadým.. þirket solo bir yapýda faaliyetlerini yürütmektedir..
Merhaba yine ben
Buralardan geçiyorum bi uðrayayým dedim
BMS tel en çok enerji sektörüne satýyor diye biliyorum
2021 de kg bazýnda 83% ü galvanizli tel ( çinko kaplamalý). Galvanizli tel ise en çok ; güç üretim tesisleri, petro kimya tesisileri ýsý deðiþtiricileri, soðutma bobinlerinde kullanýlýyor
%6 sý zinc-alu kaplamalý tel
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Yer Ýmleri