Her yerde de dadanir bu kimil zararlilari. Bir tane hisse ile ilgili yazin yok ula. Bir de gelmis topikten kovuyor.
Her yerde de dadanir bu kimil zararlilari. Bir tane hisse ile ilgili yazin yok ula. Bir de gelmis topikten kovuyor.
birincisi hisse ile ilgili yazım var,ikincisi estağfurullah kovmak ne haddime,ben kimimki,fakat sen kendin dedin ilişiğimi kesiyor,hayra alamet değil diye,dürüst olalım doğrumu değilmi gereksiz polemik oldu,forumda yöneticlerinede ayıp oldu hepsinden özür dilerim,şimdi lütfen gereğini yap ve ilişiğini kes,garan ile alakalı sanki kötü şeyler oluyormuş gibi,vayy efendimm bu fiattan çok satan oluyormuş diyerek algı yapmana müsade etmeyeceğim kesiyormusun ilişiğini
Kademeli islem diye birsey var. 30 hisselerinde forum algisi olmaz. Hayvan gibi vermedi mi piyasa bu fiyata bile sonucta.
Ben isimi bitiririm bitirmem farketmez, uzunda iyi olacak diyoruz, anlamanda da bir problem var gibi.
BSMV kartimi da geri almiyorum. Hadsizlige hadsizlikle cevap vermek mubahtir.
BBVA nerdeyse %70 e geldi. Çağrı bitene kadar %80 yapabilse çok iyi olur
30 milyon lot mal da bugun gelmis.
Bugun tahtadan da 20 milyon lot mal aldilar, onlar da gelecek.
Bu piyasa 15 fiyatindan nasil bu kadar mali yolladi anlamak mumkun degil.
anlamak şöyle mümkün,fiat 12.20 lerdeyken aylarca acımasızca süren baskıyı unutmuş olamayız,o baskıda hisseler toplanıyordu ve şimdi hesaba geçiyor bunun başka açıklaması olamaz,kurumsallıkla falan alakası yok bunun,o günlerde satanların mallarını anlaştıkları aracı kurum vasıtasıyla topladılar bundan eminimm saygılar
Arzı azalan metaların değeri yükselir diye düşünmek istiyorum. bakalım ne olacak ?
Degistirdim biraz daha. Bir ise yaradi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1619350488.png
Yer İmleri