XU100,XU030 ve Haziran vade TL bazlı tarihi zirvelerini gördüler fakat sadece XU100 tarihi kapanış yaptı..vobyvade uzlaşmada 200 point eksi kapattı.
Long devam ...
Hayat hoş gerisi boş
XU100,XU030 ve Haziran vade TL bazlı tarihi zirvelerini gördüler ve hepsi tarihi kapanış yaptı..vobyvade uzlaşmada 4350 point artı kapattı.
Borsa işte ..olur böyle şeyler
Long devam ...
Hayat hoş gerisi boş
Önceden ülkede kriz olur bir gecede biterdi ertesi gün batan batar çıkan çıkardı..Bu pudra şekerleri krizi yıllara yaydı adeta..sabah akşam yumruk yiyoruz ama nakavt yok hep grogi durumdayız..havlu atanda yok..la 6 lı masa 6 tane yazarkasa alında atın bir yerlere..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
100 oktan benzin koydum makineye pala enjektorleri temizledi ise yarın bizi egzozdan ata ata yardirmasi lazım.
Yok gene çekmez ise bi en az 2850 beklentim var sonrasına orada bakarız.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esiden Televole programları vardı, şimdi 4-5 kanalda her akşam siyaset tartışması var.
Sistemi geliştirmişler program ortasında banttan moderatorler anons yapıp büyük reklam arası veriyorlar, ihtiyaç molası vs o sırada veriliyor bence. Kabaca 30-40 insan var dönerli programa çıkıyorlar.
Bu tip programlar ile milletin gazı alınıyor diye düşünüyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri