Artan

21,78 10 16:36
35,28 9.98 16:36
15,43 9.98 16:36
16,43 9.97 16:36
32,92 9.95 16:36
Artan Hisseler

Azalan

10,72 -9.99 16:36
121,00 -9.97 13:55
23,04 -9.93 16:36
4,64 -9.9 16:36
15,62 -9.19 16:36
Azalan Hisseler

İşlem

12.076.811.659,75 16:36
11.440.137.140,00 16:36
8.827.944.191,56 16:36
7.288.104.379,10 16:36
6.982.698.235,30 16:36
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8000 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vıop XLI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Siz dibsle uğraşırkene.

kredilere sınırlama geldi.

2.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Siz dibsle uğraşırkene.

kredilere sınırlama geldi.
    gecenın haberı bu bence artık borclarda cevrılmez.
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    gecenın haberı bu bence artık borclarda cevrılmez.
    kör düğüm olur.

çıplakların sayısı artar

4. Komplo teorilerime göre kesin battık havası verip uygun bir zamanda ters hareketler olabilir. Tabi buna göre işlem yapılmaz ama tedbir alınır.

Eski savaşlarda önce yenilmiş gibi yapıp geri çekilme sonra gizli kuvvetleri yanlardan devreye alma bilinen bir numara, savaş ortamındaki duygusallıkta çoğu kez işe yaramış ki devam ettirmişler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    kör düğüm olur.

çıplakların sayısı artar
    Sayı arttıkca devlete biraz daha yük olur,devlette orta kesime yükler, bizim ortadirek kirlicıkıdır, yıllardır yük taşıyor.
    Biri yazmış, devlet zarar etmez, halk fakirler diye
    Sıkıntı şu, ortadirek yıkılırsa yük zenginlere doğru kayar
    Sen istiyor duj verecek yüz dolar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sayı arttıkca devlete biraz daha yük olur,devlette orta kesime yükler, bizim ortadirek kirlicıkıdır, yıllardır yük taşıyor.
    Biri yazmış, devlet zarar etmez, halk fakirler diye
    Sıkıntı şu, ortadirek yıkılırsa yük zenginlere doğru kayar
    Suan nakiy yok piyasalarda birileri topladi. Bizler bankalar uzerinden islem yapiyoruz. Nakit cekmek istediginizde bozuk paralar piyasaya suruluyor.

Dikkatinizi cektimi veya basiniza geldim. Son iki haftadir babkalar 100 luk 200 luk yerine 10 luk 20 lik ve 50 lik veriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Suan nakiy yok piyasalarda birileri topladi. Bizler bankalar uzerinden islem yapiyoruz. Nakit cekmek istediginizde bozuk paralar piyasaya suruluyor.

Dikkatinizi cektimi veya basiniza geldim. Son iki haftadir babkalar 100 luk 200 luk yerine 10 luk 20 lik ve 50 lik veriyor.
    Her taraftan ütülüyoruz, paralar birilerinde toplanıyor olmalı
    mesela coinlerde biriken paraları buharlaştırdılar, borsada para kaptıranların paraları uçtu, vob yapanları zaten saymıyorum, palamız inek gibi sağa sağa vobcu bırakmadı, kur desen aldı başını gidiyor tüm paraları sünger gibi çekiyo,
    o kadar emlak satışı oldu, tektük birikinti paralarda oraya gitti, geri kalanlarda araba aldı bitti,büüüle bi oluşumda
    piyasada dolaşan para kalır mı
    zaten gelen enflasyon, kur artışı, cart curt derken en büyük 200 lük banknotumuz cüccük gibi kaldı, iş görmüyor.
    500 lük banknot basıp piyasaya sürmeleri lazım, olan paralar çarkı döndürmeye yetmiyor
    Sen istiyor duj verecek yüz dolar
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Her taraftan ütülüyoruz, paralar birilerinde toplanıyor olmalı
    mesela coinlerde biriken paraları buharlaştırdılar, borsada para kaptıranların paraları uçtu, vob yapanları zaten saymıyorum, palamız inek gibi sağa sağa vobcu bırakmadı, kur desen aldı başını gidiyor tüm paraları sünger gibi çekiyo,
    o kadar emlak satışı oldu, tektük birikinti paralarda oraya gitti, geri kalanlarda araba aldı bitti,büüüle bi oluşumda
    piyasada dolaşan para kalır mı
    zaten gelen enflasyon, kur artışı, cart curt derken en büyük 200 lük banknotumuz cüccük gibi kaldı, iş görmüyor.
    500 lük banknot basıp piyasaya sürmeleri lazım, olan paralar çarkı döndürmeye yetmiyor
    500 bastıricaklarda üzerindeki resim konusunda kararsiz kalmış lar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •