günaydýn arkadeþler bol kazançlar dilerim
günaydýn arkadeþler bol kazançlar dilerim
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
ben an itibariyle gecen verdiklerimi koydum yerine bereket versin kolay para oldu
bu saatten sonra yatarým altýna gayri![]()
Nereye çakýyorsun dipçik
þýrýltý felan beklemeyin kusura bakmayýn yani
279-284 arasý takýldýk.. git gel..
amerika dikiþ tutmuyor...bizimkisi görece güçlü gibi duruyor...ama bunlar namussuz -muþ gibi yapýp sonra patlatýyorlar bazen...yani þu an gerçekten güçlü mü yoksa -muþ gibi mi yapýyor bilmiyoruz...
özellikle spot tarafý acýmadý ki modunda...
ÜYELÝK : KASIM 2006
evet spot bananeist takýlýyor -bana ne amerikan future düþüyormuþ falanmýþ diyor, bana bunlarla gelmeyin diyor
vadeliye short basanlarýn elinde satacak mal yok demek ki, makas 35 puana kadar daraldý.. birazdan yurtdýþý sakinleyince kaldýrýrlar gibi gözükmeye baþladý.. yurtdýþýndan en çok etkilenmesi beklenen bankalarda defans nispeten saðlam
Karakemal,
Borsada gerçek yabancýnýn olduðu tahtalar belli bak adam geldi 3 günde ordinoyu bitirdi devamý gelir mi bakýcaz.
Badem spor 2019 dan beri gýrtlaða kadar mal aldý , nasýl aldý onu zamaný gelince yetkili mercilerden öðrenicez.
Bizde satýþ bir anda olur bam bam yoksa ileri geri formasyonlarý ile oyun dönüyor karþýlarýnda alýcý yok .
Yalnýz dýþarýda ekonomist bir dostum var dýþ borsalarda düþüþlerin baþýnda olduðunu söylüyor benim seneryom gibi alçalan tepelerle yeni dipler.
Çeliklerin birinde badem 200 milyon cýk almýþtý zamanýn behrýnde..
Hatta þirket geri alým yapacaktý da bir el dur demiþti... SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri