NEREYE ÇAKIYOR AKLINI ALIRIM AKLINI
DÝK VE DÝRÝ ÞEKÝLDE MASADAYIM![]()
NEREYE ÇAKIYOR AKLINI ALIRIM AKLINI
DÝK VE DÝRÝ ÞEKÝLDE MASADAYIM![]()
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Allahtan dolar vadeli gözü topraða bakýyor dolar sabit sürekli dolar vadeli aþþaðýda![]()
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
MB arada bir belli yerlerde baraj kuruyor; artýk dayandýðý kadar.. baraj yýkýldý mý 1-2 lira atýyor yukarý...
þimdi 17.30 savunuyor 4-5 gündür, bakalým kaç gün daha dayanacak... ne kadar uzun süre tutarsa baraj yýkýldýðýnda yukarý fýrladýðý mesafe de o kadar artýyor....
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
evet spot bananeist takýlýyor -bana ne amerikan future düþüyormuþ falanmýþ diyor, bana bunlarla gelmeyin diyor
vadeliye short basanlarýn elinde satacak mal yok demek ki, makas 35 puana kadar daraldý.. birazdan yurtdýþý sakinleyince kaldýrýrlar gibi gözükmeye baþladý.. yurtdýþýndan en çok etkilenmesi beklenen bankalarda defans nispeten saðlam
Herif 100 kaplan gücünde abi, nereye vurdurur bilemeyiz, dýþardan izlemek iyidir
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Aklýma gelen bizim piyasada yabancý kalmadýðý için Türkiye'yi pek etkilememesi gerekir bu durum
yanlýþmýyým ?
Gerçi her yerde yüksek enflasyon dolayýsýyla piyasanýn gelecek olan gelmekte Fiyatlanan þey global resesyon olunca bir defa daha gözden geçirilmeli.
Yer Ýmleri