Originally Posted by mert45 Bu kadar olaydan sonra bi long oldum herkeşler şort mu ya ..bu nassı yazılar ya ..hep ben mi yalnız kalıyom gene Akbnk ve endeks longlar devam bende de..
Ne dedi Numan? Balkonda demleniyorum ben. Seslerini duymak katlanılmaz..
Originally Posted by BaşKara Ne dedi Numan? Balkonda demleniyorum ben. Seslerini duymak katlanılmaz.. aç sefiller hariç patronlar kazanmaya devam edecek demiş şaka şaka onu şakkadanak bey demişti galiba Numan herkese benden %40 zam demiş
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Originally Posted by metin68 aç sefiller hariç patronlar kazanmaya devam edecek demiş şaka şaka onu şakkadanak bey demişti galiba Numan herkese benden %40 zam demiş Yalnız hükümetin elini bağladı bu açıklama. Yapmazlarsa kendi tabanıda homurdanır.
bir halt olacağı yok.
Herkese kırk yapar demiş galiba ama Şakir’e çay yok demiş
Originally Posted by mert45 Bu kadar olaydan sonra bi long oldum herkeşler şort mu ya ..bu nassı yazılar ya ..hep ben mi yalnız kalıyom gene Ben de longum mert baba.
Originally Posted by BaşKara Ben de longum mert baba. Seni anlıyorum da ..sevgili manif i anlamadım https://www.youtube.com/watch?v=DaQV8wiv4Eg
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Seni anlıyorum da ..sevgili manif i anlamadım ben shortum abi. günaydın.
Forum Rules
Yer İmleri