Mart ayýnda kira 175 bin tl idi.(dolar 14,50 idi)
Güncel 145 bin tl.(dolar 15,85)
Ben bu eve nisan ayýnda 150 bin peþim teklif ettim kabul etmemiþlerdi.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...3735667/detay/
Mart ayýnda kira 175 bin tl idi.(dolar 14,50 idi)
Güncel 145 bin tl.(dolar 15,85)
Ben bu eve nisan ayýnda 150 bin peþim teklif ettim kabul etmemiþlerdi.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...3735667/detay/
%98'ine ulaþmasý veya bu durumda iken ek pay alýnmasý halinde BBVA açýsýndan diðer pay sahiplerinin tamamýný ortaklýktan çýkarma hakký, diðer ortaklar açýsýndan da paylarýný BBVA'ya satma hakký doðar. Ortaklýk tarafýndan gerçekleþtirilen bedelsiz ve/veya yeni pay alma haklarýnýn sýnýrlandýrýlmadýðý bedelli sermaye artýrýmlarýnda mevcut ortaklar tarafýndan alýnan paylar nedeniyle veya miras, geri alýnan paylar, oy haklarýnýn donmasý gibi sebeplerle satma ve ortaklýktan çýkarma hakký doðmaz.
Hâkim ortak tarafýndan, hâkim ortak konumunun kazanýlmasý veya bu durumda iken ek pay alýnmasý durumunda KAP gönderilir. Söz konusu açýklamayý takip eden en geç 30 gün - 1 ay içerisinde ortaklýk tarafýndan pay deðerlerinin tespiti amacýyla Kurulun ilgili düzenlemeleri uyarýnca deðerleme raporu hazýrlatýlýr ve raporun özeti kamuya açýklanýr. Özetin kamuya açýklanmasýný takip eden iki aylýk hak düþürücü süre içerisinde satma hakkýný kullanmak isteyen ortaklar, belirlenen fiyat üzerinden satma hakký kullaným taleplerini ortaklýða yazýlý olarak iletir.
Ortaklýktan çýkarma hakkýný kullanmak isteyen hâkim ortak, satma hakkýnýn kullanýmýna iliþkin iki aylýk hak düþürücü sürenin sona ermesini takiben en geç üç iþ günü içinde bu hakkýný belirlenen fiyat üzerinden ve diðer ortaklarýn tüm paylarý için kullanmak üzere ortaklýða baþvurur.
Hâkim ortak, diðer ortaklarýn paylarýnýn iptali için SPK'ya baþvurur. Ayrýca paylarýnýn borsa kotundan çýkarýlmasý için borsa istanbula baþvurur. Ortaklýktan çýkarma hakkýnýn kullanýmýna konu olan paylar, TTSG'ye tescil tarihi itibarýyla iptal edilmiþ sayýlýr.
Bunlarý geçip iþin para kýsmýna gelirsek; yorum yapmadan mevzuatý koyuyorum aþaðýya
Paylarý borsada iþlem gören ortaklýklar için;
1) Paylarý Yýldýz Pazarda iþlem gören ortaklýklarda haklarýn doðmasýnýn kamuya açýklandýðý tarihten önceki son bir aylýk; paylarý Yýldýz Pazar dýþýndaki pazar ve platformlarda iþlem gören ortaklýklar için ise bu tarihten önceki son altý aylýk dönem içinde borsada oluþan günlük düzeltilmiþ aðýrlýklý ortalama fiyatlarýn aritmetik ortalamasý ile her bir pay grubuna iliþkin fiyatýn tespiti amacýyla hazýrlanan deðerleme raporunda belirlenen deðerin ortalamasý ve
2) Hâkim ortak konumunun kazanýlmasýnýn eþ anlý olarak yönetim kontrolü deðiþikliðine yol açmasý durumunda pay alým teklifi düzenlemeleri çerçevesinde hesaplanmasý gereken zorunlu pay alým teklifi fiyatýndan yüksek olaný dikkate alýnýr.
yön mön kendilerinin olsun makasýn ucu sapý hepsi birlikte usta.benim midem burdan otesini kaldirmayacak.iþine geldi mi dowa bakar gelmeyince aynada kendine bakar..Usd sivrilmiþ cds mds sapitmis harc borc enflasyon la yamulmuþ foseptik cukuruna giden bir ulkenin zirvelerde baþak gecen borsasi icin icimde bir gram ilgi kalmadi ztn..5 haftadir az sonra dusuyorum birazdan dusuyorum geldim geliyorum derken aðam bizim eglendi durdu.bsy olacagi yok demekki..inada gerek yok..
Güzel proje fiyatlar uygun.1.650.000)
https://www.erkayatwins.com/?gclid=E...SAAEgJP3_D_BwE
Dayu borsa mi kalmýþ 5 dolardan 1 dolara inmiþ. Halk dolar bazlý kayýp %95. Aefes dolar bazlý %97. Dayu koin gibi bitmiþ borsa sadece bitmesi 9 sene sürmüþ konu bu he bi de bu þirketler çatýr çatýr üretip satýyor koyinden farký var ki dolar bazlý bile bilancolari çok kötü deðil ki bak dolar düþsün demiyorum müdahale olmadan 2 3 çeyrek sabit kalsýn bilancolar çýk deðiþik rakamlar gelmeye baþlar kar rakamlarý en kral muhasebeci bile gizleyemez patlar.
Dayý sen neyi shortluon? Sýfýr mi olsun anlamadým ki dayu sýfýr olsun diosan toplanak sýfýr diyek nere düþecek anlamadým ki düþse ne olacak? Kim mal satacak? Malý satan mal satýp ne alacak ev mi araba mi dolar mi altýn mi? Dolarize %80. Evler zirve. Faiz yok. Nereye gidecek bu para dayu? Yabancý yok. Yabancý gitti bak komple yok.
Yabancý 100 milyon dolar mal alsa endeks 50 bin puan gidecek askerden yeni gelmiþ gibi endeks var daha dibin neyin dibini zorluyon batsýn mi bankalar neyim zaten batýk yani batsa bu kadar ucuz olur? Ýspanyol getir malý kokuyle alayým diyor. Her gün þirketler kendi hissesini geri aliyor. Vur short biz de vurduk zamanýnda da geçti zamaný dayu inat etme aha diyeceðim bu kadar.
Illa cort diosan yazdim memedabi gelince vur, bosporos haymana dan otoban motoban deyince kapat al sana bedava para.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.Originally Posted by gmt[emoji2400
Yer Ýmleri