ben þahsen hiç muhafazakar yaþamadým ama kendimi hep sað tarafa yakýn hissettim akp oy da verdim ben anadolu da büyüdüm yetiþtim aslýnda hiç yurt dýþý düþüncemde yoktu taþýnmadan önce güzel kazandýk borsada anlýk bir karar ile amerikaya gittik þimdi orada borsada iþlem yapýyorum arada oradan da türkiye ye al sat felan yapýyorum þahsi düþüncem dýþardan gördüðüm türkiyede durumlar hiç iyi gözükmüyor ilerki dönemler de daha da kötü olabilir bu zamlar devam edebilir
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
döviz kazanan için cennnet ama gel gör ki 5 bin tl maaþ için iþin içinden çýkýlmaz
Seçimden sonra dehþet zamlar geliceðini düþünüyorum, þuan buzdaðýnýn bize gösterdiklerini görüyoruz...2 sene önce, belki hatýrlayan vardýr, ekmeðe zam gelirse iþ biter dediydim, bu iþler büüüle yabcak biþii yok
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ticaret ile ulaþanýn kesinlikle sürekli malda olmasý gerektiði bir dönem
Ýhtiyaçlar da stoklu gidilmesi de aile bütçesi açýsýndan bence önemli
bunlar iyi günler olabilir bence
hiper gibi bir durum var zam allah zam
Ezan duymak-çan sesi duymak bunlar önemli deðil. Hristiyan-müslümanlar beraber yýllarca yaþadýlar(MEDÝNEDE) ÖNEMLÝ OLAN YAÞAMAKTIR.Ama emin ol azgýn laik kesimin 1998 de yaptýðýný kimse yapmadý.
1998 deki katsayý,tesettür yasaðýna bak..travma oluþturdu..
Hristiyan ülkelerde (abd-almanya) bunlar serbest iken bu ülkede yasak olma cüretini gösterdiler.
Ha..bu memleket bizim eli kýnalý onbeþliler deðerlere düþman bir azýnlýðýn ahkam kesmesi için savaþmadý..
bofa alýyor mu satýyor mu)))
Yer Ýmleri