Þefim biliyorum istanbul u maalesef .Þu an tarla domatesi var ama bizde tarla bitince bizimde istanbul farkýmýz kalmýyor.Tek fark üþenmeyipde konserve yaparsak iþde.
zaten ülkede iyi olan kaliteli olan ne varsa yurtdýþýna gidiyor.Doktoru mühendisi giderde domatesi kirazý durur mu oda gidiyor.yoksa üretimin kalitelisi varda bize düþmüyor muhtemelen.Ereðli de yetiþen beyaz kirazý manavlarda pazaralarda görebilen var mý misal ?
y.t.d
"Hamili kart yakinimdir " hiç deðiþmez bu meynekette , bu sefer ki kpss tam da seçime 5 kala ve kör dötüne , pardon gözüne parmak misali olduðundan ilginç bi de adam profesör olmuþ incelemeden , inceledik yok öyle bi þey diyor yaw ne profesör müþ arkadaþ bi koltuktan kalk ta bak ne oluyor diye.Nasýl bi baskansin.
Ösym bu ülkenin son 20 yila kadar en güvenilir kurumu olduydu , hatta bir okul puanlamasý yaptýydý seni hocalarýn
osuruktan 100 le mezun etseler , sistem okulu ülke içinde deðerlendirip öyle bir orta öðretim basari puaný veriyordu ki ister hocalarin notu kit olsun ister bol en adaletli yerleþtirmeyi yapýyordu , boylece ülkenin en iyi liseleri vb. son yýllarýnda boþalmýyordu sýnav saçmalýðý için ,simdi ne oldu bunu beyenmeyen sayýn milli eðitim ve hokumet düz toplama bölme yaptý , dayýsý olan , isi çözdü .
Bu isleri yetiþmiþ adamlara deðil baðcýlar esenler belediye baþkanlarýnýn uygun gördüðü kiþilere yaptiracaksin ki adalet olsun yoksam adaletsiz olur.Ben izliyorum esenler evropada bir baþkent zannettim bir ara.
Desidero üstadým her þeyi sanki baþkan tek baþýna yapmýþ gibi bir izlenim var ama bu bir ekip iþi olmalý çünkü ülkemizde demokrasi var, ayrýca son zamanlarda bir yerde sýkýntý çýksa en görünür affediliyor gerisi devam zaten sultandan af yazýsýný alýrsan kadý da yargýlayamazdý deðil mi osmanlý da
ba ba ba olaya gel olaya
https://twitter.com/taybetib/status/...YuU0MdeFKE6M9w
Millet de üniversitede derece kassýn týp okusun, uzman olsun, doðuda görev yapsýn 35 yaþýnda 15-20bin tl'yi anca denkleþtirsin.
Bak adam turizm iþletme mezunu gitmiþ abd'de uzaktan da olsa dohtura yapmýþ sonra hoop oldu mu sana C E O? (sioo) Oldu mu sana rektör neyin? Nasýl kaptýlar dolarlarý?
![]()
Yer Ýmleri