kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Hamza Böyle olaylar oluyor tabi ki
2014 dedi yada 2016 tam hatýrlamýyorum o detayý 6 ila 8 senedir birþey olmamýþ halinden çok memnundu bugün dinledim enteresan geldi paylaþayým dedim
Fiziksel tutan birisi için dolandýrýlmaya zemin hazýrlar bu tarz aksiyonlara giriþmek. Banka kasasý bile 100% güvenli deðil. Malýnýn güvenliðini saðlamakta zorlanacaðýný düþünen birisi kesinlikle fiziksel altýn gümüþ iþine bulaþmamalý. Bulaþtýysa ve baþkasý benim malýmý korusun hem de üstüne bana para versin diye düþünmeye baþladýysa o zaman tehlike çanlarý çalýyor demektir.
ytd
Geçen sene Sedat P'nin videolarý ortaya çýktýðýnda Kayseri'de mi Malatya'da mý oralarda bir yerde üst düzey, alt düzey her türlü bürokratýn/memurun ve esnafýn parasýný/altýnýný tutup bunlara faiz veren bir kuyumcunun hikayesi ortaya çýkmýþtý. Sonu tahmin ettiðiniz gibi.
Arayýn bulun þimdi uðraþamam.![]()
gene kontrolü kaybediyorlar...
patates koysan itbarý iadeden, kur düþer...![]()
Memento mori
Turkey's trade deficit fell a bit in April but remains huge by the standards of big depreciations like the one we saw in November. Looks unsustainable given low reserves. More lira depreciation is coming.
Tsunami tüm hýzýyla otobanda.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Atilla Yesilada
@AtillaYesilada1
·
2 Std.
FÖÞ uyardý: Davul – Zurnayla Döviz Depremine Gidiyoruz
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri