Artýþ gelse de kkm yi yüksek oranda baðlasam
Moody's Türkiye'de enflasyonun 2022 sonunda yüzde 52,1 ve 2023 sonunda yüzde 30,0 olmasýný bekliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye Kupasý finaline giden Sivasspor ve Kayserispor taraftarlarý arasýnda gerginlik.
Türkiye Kupasý finali için Ýstanbul a gelen Sivasspor ile Kayserispor taraftarlarý birbirine girdi. Ýki takým taraftarlarý arasýnda yaþanan taþlý saldýrýlar sebebiyle araçlar zarar gördü.
https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/t...st%C3%BC%205li
Insallah 1966 yilinda yasananlar tekrarlanmaz.
...Son olarak Kýlýçdaroðlu nun açýklamasýndan sonra AKP li bakanlarýn teker teker açýklamalarda bulunma nedenine de deðinen Aksoy Yapýlan açýklama AKP ye anýnda cevap verme ihtiyacý doðurdu. Ancak doðrudan konuya cevap vermek yerine dolaylý yoldan baþka iddialar ortay atmak paniðin göstergesidir. Siyasette evet ya da hayýr vardýr ve bunun dýþýndaki yanýtlar iletiþim gürültüsü yapma çabasýdýr. Bu açýklamalar sadece kendi seçmenini rahatlatýr, AKP den kopan yüzde 20 lik seçmene etki etmez diye konuþtu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
saçmalama arkadaþým..... ne kurtarmasý yaaa.... bu ülkeyi kurtarmak öyle kolay ki.... bu sizin gibilerin kendini avutmak için söylediði saçma bir kývýrma eylemi.... hiç kendini yorma..... yeni gelenler yolunu bulur.... ama bunlar kalýrsa þuan gördüðünün 5 katýný görürsün
TANRIVERDÝ, ASKERÝ BÝRLÝKLERÝ ELE GEÇÝRMEKLE ÝLGÝLÝ ÇALIÞMAMIZ VAR DEDÝ..
SADAT'la ilgili bir þey anlatacaðým: Ankara dan Ýstanbul a gitmek üzere VIP'te oturuyorum, otobüse çaðrýldýk, otobüs kalktý, yanýmda koruma polisi arkadaþla dururken Adnan Tanrýverdi geldi, Merhaba dedim, o da Merhaba dedi, sonra ben ona Siz Özel Harp teyken orada isyan bastýrma ile ilgili bir bölüm vardý, o bölümün baþýndaydýnýz, 15 Temmuz gecesi askeri birliklerin önüne çekilen otobüs, kamyon vs yi siz mi organize ettiniz?' dedim. Gülümsedi, kabul ederek baþýný salladý, sonra sohbet devam etti ve Aslýnda askeri birlikleri ele geçirmekle ilgili daha önceden sivil insanlarla bir çalýþmamýz da vardý, bunu haber almýþlar ve askeri birliklerin siviller tarafýndan ele geçirilmesini engellemeye yönelik bazý eðitimler yapýlmýþ dedi, ben de Allah Allah çok ilginç dedim, sonra Çalýþmalar devam ediyor mu diye sordum, Ediyor dedi, Silahlý çalýþmalar var mý acaba bunun içinde dedim, Zýrhlý birliklerin durdurulmasýyla ilgili çalýþmalar var dedi, bazý þeyler anlattý bunlarý þu aþamada paylaþmak istemiyorum, uçakta ben 1-A'ya oturdum, o 1-F'ye oturdu, yerinden kalktý ve bana kartvizitini verdi Cumhurbaþkaný Askeri Baþdanýþmaný yazýyor. O yerine oturduktan sonra ben de ayýp olmasýn diye kalktým kendi kartýmý ona verdim, karta baktý ve elini alnýna götürerek Aaa Ümit Özdað diye baðýrdý.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Yer Ýmleri