-
Powell: Faiz faiz artırımlarında hızlı şekilde hareket etti
Powell: Fiyat istikrarını sağlama görevimiz var
Powell: Bilançomuzu ciddi şekilde azaltma sürecindeyiz
Powell:
- Enflasyonu aşağı getirmeye güçlü şekilde bağlıyız
- Politika bu güne kadar uyarlanabilir oldu ve öyle olmaya devam edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Powell: Faiz oranlarının hızlı şekilde artırılmaya devam edilmesinin önümüzdeki aylarda uzun vadeli uzun vadeli enflasyon bekleyişlerinin aşağı gelmesine yardım edeceğini öngörüyoruz
Powell: Önümüzdeki toplantılarda faiz artırım hızı verilere bağlı olacak
Powell: 75 baz puanlık artırımın sürekli hale gelmesini beklemiyoruz
Powell: Gelecek toplantıda 50 veya 75 baz puan artırım olabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Powell: Geçtiğimiz hafta açıklanan enflasyon ve istihdam verileri sonrasında daha agresif hareket etmeye karar verdik
Powell: TÜFE verisi sonrasında daha büyük faiz artırımının uygun olacağını düşündük
Powell: Enflasyon yukarı yönlü şaşırttı ve bu toplantıda güçlü bir adım atmamız gerektiğini düşündük
-
Powell: Politikayı bu yılın sonunda ılımlı şekilde sınırlayıcı bir seviyede görmek istiyoruz
Powell: Politika faizi için bu ılımlı sınırlayıcı seviye yüzde 3-3,5 aralığında
-

Originally Posted by
heval
1 çeyrekle işi hallediyorsan ne mutlu sana ...
Yoo bugün aldığım çeyrek bu pazar.
Ayrıca ağustosta 2 düğün var. 2 çeyrek daha gerek. Üstelik düğün git geli yakittan daha masraflı.
-
vakifbank $100K ustune %6 faiz veriyor
baya iyi oran
-
ABD faizlerinin önümüzdeki süreçte min 6 olmasını bekliyorum..2023 de faiz artırımlarına devam...
-
İmkansız o kadar faiz yüküne dayamazlar borç büyüklüğü 2008 değil 2001 hiç değil

Originally Posted by
heval
ABD faizlerinin önümüzdeki süreçte min 6 olmasını bekliyorum..2023 de faiz artırımlarına devam...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri