-

Originally Posted by
Achiles
Haberler Haberler Haberler
Yeni Akit'in aktardığına göre, İsveç ve Finlandiya'nın NATO ya kabul törenlerini Rahip Brunson kutsayacakmış, Cübbeli uçak korkusu yüzünden affını istemiş, normalde aslında ilk teklif ona gelmiş, isminin açıklanmasını istemeyen kaynaklar aslında Hocasının 40 ı çıkmadan gitmek istemediğini aktarmış.
İsveç ve Finlandiya'ya Jest
Türkiye İsveç ve Finlandiya' nın NATO ya kabul törenleri için Brüksel'e S-400 yollayacakmış, tören esnasında 41 pare füze atışı yapılacakmış.
Haberler sona erdi, az sonra başlayacak olan Kuruluş Ertuğrul Dizisi için kılıçlarınızı hazır etmeyi unutmayın. İyi akşamlar tavşanlar.
hakkaten üstat bizim s400 ler ne oldu kuruldu mu ateşe hazır mı? geçenlerde soracaktım forumda unutmuşum
-

Originally Posted by
Batman
hakkaten üstat bizim s400 ler ne oldu kuruldu mu ateşe hazır mı? geçenlerde soracaktım forumda unutmuşum
Ben sadece borusunun olduğunu biliyorum,gerisi ortada yok
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Reha başkanım Ayhan başkan belden aşağı bitik dedi hiç ses etmedin.

Originally Posted by
refaba
Ben sadece borusunun olduğunu biliyorum,gerisi ortada yok

Gonyalı üstat anlar bu işlerden borusu var alt takımlar faal değil mi yani?
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Reha başkanım Ayhan başkan belden aşağı bitik dedi hiç ses etmedin.
İHLAS holding mülakatları diyorlar ben diyenlerin yalancısıyım
https://twitter.com/i/status/1542024567232905216
bir halt olacağı yok.
-
Motorin grubunda 84 kuruş indirim bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
JPMorgan, Vakıfbank için hedefi fiyatını 5,40 TL'den 2,40 TL'ye, tavsiyesini "nötr"'den "ağırlığını azalt"a indirdi
Halkbank için hedefi fiyatını 5,20 TL'den 2,00 TL'ye, tavsiyesini "nötr"'den "ağırlığını azalt"a indirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Tüketici güven endeksi 96.7 den 91.6 ya indi.
Yılın en düşük düzeyinde.
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Tüketici güven endeksi 96.7 den 91.6 ya indi.
Yılın en düşük düzeyinde.
konuyla ilgilenmeyenler için 200 üzerinden ölçüldüğünü not edelim ki 91,6 yı iyi seviye olarak görmesinler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri