3.500 ü kim söyledi. 3.000 için tasarý hazýrlandý diye biliyorum. Arttýrmýþlar mý
3.500 ü kim söyledi. 3.000 için tasarý hazýrlandý diye biliyorum. Arttýrmýþlar mý
bir halt olacaðý yok.
Ben sayýn Ý .Melih Gökçek 'in bazý demans benzeri belirtileri gösterdiðini düþünüyorum , konu ile ilgili çözüm onerim sudur :
Sayýn Gökçek için üzerinde Karayalçýn resmi olan kumtorbasi ve dart hazýrlanmalý kendisi günde 3 defa yemeklerden sonra 30 dakika dart ve torba çalýþmasý yapmalýdýr .
Ayrýca kendisi dünya lunaparklar konseyine alýnmalý lunapark vb yerlere seçilecek olan dinazor figürlerini seçmeli mümkünse model çizimine katký saðlamalýdýr .
Ve dahi kendisine TDK soz lüðü verilmeli j harfinden baþlayarak bütün kelimeleri okumasý saðlanmalý ara ara sýnav yapýlmalýdýr. .
Bilahare Teve2 de Ali Ýhsan in yarismasina çikmasi saðlanmalýdýr.
Önemli olan eleþtiri deðil çözüm sunmak ve sorun çõzmektir.
Ýstanbulda coronanýn patladýðý söylemiyor. Kardeþim çevrede herkes corona apartman olarak karantinaya alýnan yerler varmýþ kartalda. Doktýrkardanda benzer açýklama geliyor. Maske takýn diyorlar
bir halt olacaðý yok.
20-26 Haziran tarihleri arasý covid 19 tablosu açýklandý ..
Ciddi artýþ var aman dikkat ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KKM den son dakika golüyiyen babam kkm den vazgeçti , maaþýda iþbanka taþýdý 5000 kaðýdýda kaptý
Orta sýnýfdan oluþan sokakta bu yýl tatile giden nerede ise yokgibi; sokak araba dolu , park olmadýðý kadar kalabalýk...Bu yýl benzin parasýný ist yiyelim diyorlar ...
Yeþil aðustosta güzel þeyler yapar ...Bayramda supriz yapaz ise....
Þimdilik Adana gazý ile gideriz...
Yer Ýmleri