
Originally Posted by
Achiles
Þakkadanak Batýrel' in hesabýný hacklemiþler...galiba?
Cumhurbaþkaný, Merkez Bankasý Baþkanýný süs diye mi seçti? Türk lirasýný güçlendirecek tedbirleri al, dedi. Vatandaþýn dövize yönelmesini önle dedi.
Enflasyonu düþürecek kararlarý hayata geçir, dedi. Sen ne yaptýn? 4 ayda politika faizini %19 dan %14 e düþürdün, sonra defteri kapattýn.
15 Eylül de 8,44 olan dolar kuru bugün 17,70 e yükseldi. 10 ayda Türk lirasý tam %110 deðer kaybetti. Enflasyonu 40 puan aþtý. Kurlarýn yükselmesiyle enerji faturamýz katlandý, ithal ürünlerin fiyatý tavana çýktý.
Etiketler yaz ortasýnda bile küçülmüyor.. Paranýn deðeri böyle mi korunur? Her þeyi siyasetin sýrtýna yükleyerek, benim adým Hýdýr elimden gelen budur, diyerek koltuða oturup maaþýný alarak para yönetimi olmaz! Taþýn altýna sadece elinizi deðil tüm gövdenizi koyacaksýnýz.
Faiz arttýrmak gerekiyorsa bunu gözünüzden yaþlar akarak da olsa yapacaksýnýz.
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...el/630045.aspx
Ne bu þimdi
Ýleride bakýn ben demiþtim demenin yolunu döþemiþ...iyi de eski dediklerin ne olacak, 14 ün de altýna düþür diyordun ???
Tak tak...deðiþ tonton

Fed öncesi manevralarý bunlar. Algý oyunu...
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri