PATRONUN küçük yatýrýmcýyý batýrdýðý bir kaðýt oldu.Göz göre göre bu adama hisse satýþý iþlemi için müsade edenlere ne demeli.Yazýklar olsun. olan yine küçük yatýrýmcýya oldu.
Ben biraz temelden anlarým. Matrikste ucuz hisse kalmýþmý diye tarama yapýyordum, tesadüfen gördüm. önce 300 küsür milyon 9 aylýk karý gördüm. Sermaye 168 milyondu,382 milyon stokla birlikte toplam 719 milyon parasý var yani stoklarýný kendi sermayesi ile tutuyor ayrcada 337 milyon nakti var, 1735 milyon ciro ve300 milyon karýn birkýsmý sahibi oldugu diger bir þirketten yýl sonu karý umarým 400 milyonun üstü çýkar. Bence 2,5 TL hisse baþý kar eder ve bu parlak bilanço ile 25 ila 30 arasý bir borsa degerine gelebilir. Ben burada þunu da söyliyeyim hisseyi borsaya degerinin çok altýnda vermiþler tahta yapýmcýsý olacak þahýsta borsa oynuyoruz diye 11 TL lik rakamlara kadar düzeltme yapmýþ. hisseyi iyice ön para ya indirmiþ. Ben birmiktar aldým tutacagým. Þirket sahibine tavsiyem tahta yapýmcý ve spegini degiþtirsin. Yatýrým tavsiyesi degildir.
Yazdýklarýmý okuyunca az hisse aldýgýmý farkettim ve 5 bin daha ilave yaptým. Herkeze bol kazançlar diliyorum
Ucuz olsa hisse bir ay içinde yüzde yüz düþmezdi. avlandýk...
Aðzýmda zehirden kf.ler. Her þeyin bi sýnýrý bi edebi var. Senin yok. Ne desem az gelecek biliyorum ama kendimi tutamýyoruuuum. Þer.. yoksunu, o ...ç ....,
Yer Ýmleri