Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Hocam biraz da yunsa hakkýnda konuþsak 😀 Rica etsem
BLL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Hocam tatgýda ya el atýn çok bekletti
Ekürilerden cment kendi adýma daha doðru bir tercih olur kanýsýndayým. Aslan haber bekliyor sanýrým oda güzel ama hepsinden önemlisi sabýr. Gübrelerden bagfas tercihim doðru çýktý þimdilik devamý gelirmi görelim. Selamlar. Ytd.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen akþam yazmak istedim fakat nasip olmadý. Birisi çýkýp pil yapacaðýz dedi hisse kazýk dikti diðer babayiðit tayfasý araba yapacaðýz dedi fake yaptý ardýndan milleti döktü sonrasý ortada. Borsa bu iþte fazla gaza gelmeyin derim. Selamlar. Ytd.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareketli ortalama çakýþýnca ne oluyor ki? En son ekgyo da olmuþtu golden cross.Kaðýt yüzde 30 düþtü..Boþ iþler vesselam..
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Bende dahil birçok kiþinin düþüþün devamýný beklediði 23 kasým haftalarýnda bu analizi yapabilmek takdire deðer doðrusu.
Korkutma hareketi dýþýnda gayet baþarýlý bir analiz olmuþ. Tebrik ederim sayýn Fýght clup.
118.100 u geçmesi beni ikinci kez þaþýrtýr ama belki 122 binleri kýsa soluklu gösterebilirler de.
Þahsi olarak endeks yukarý çýktýkça nakit yüzdemi artýrýyorum.
Ytd
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri