EREÐLÝ SHOW BAÞLADI
![]()
EREÐLÝ SHOW BAÞLADI
![]()
Niye sevmiyim caným :D
Daha çok kendi halinde bir konjüktür hissesi.
Bu tarz grafikler çoðu çimento hissesinde mevcut. Bir kaç gün önce nuhcm baktýk. konyanýn grafiði ona benziyor yani son geri çekilmesi anlamýnda.
þimdi yeni düþen 300'den geçiyor.
oralara yaklaþtýðýnda geçecek gibi iken bana haber ver tekrar bakayým.
Aslýnda buralardanda alýnýr grafiði iyi.
Daha seri ve hýzlý gidenler varken bunlarýn yüzüne pek bakmýyor insanlar. Ama bulunduðu yer orta uzun vade için tam alým yeri aslýnda.
Neyse ben yatar haydin iyi geceler.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
TTKOM![]()
Ankete bekleriz...
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4774
müthiþ olmuþ eregl analizi. yine boþuna al sat yaptýðýmýzý hatýrlatan bir çalýþma. Geçen bi arkadaþ alýntýlamýþtý, gün içinde ne olduðunu tahmin etmek yerine uzun vadede hissenin yönünü tahmin etmenin çok daha karlý ve kolay olduðunu anlamam zaman aldý demiþ ya bir büyük borsacý, o hesap.
hayýrlý günler diliyorum cümleten. hýzlý hareketlerde panik yapmadan pozisyonu koruyup doðru þirkette bulunduktan sonra geçtiðimiz 4 aydan daha fazla kar edebileceðimiz bir dönem bizi bekliyor![]()
yalnýzca cehaletle savaþýp gerisiyle seviþelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanýn çok daha keyifli bir yer olacaðýna eminim
TTKOM'un (umuyorum ki) kopuþ gapý sabredenlere hayýrlý olsun :D
yalnýzca cehaletle savaþýp gerisiyle seviþelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanýn çok daha keyifli bir yer olacaðýna eminim
Yer Ýmleri