cennete giden en kestirme yol trenddir, DOW JONES izlemek gerek, DOW JONES boğa ve kolay kolay AYI OLMAZ, onun tersinde hareket etmeyin.
cennete giden en kestirme yol trenddir, DOW JONES izlemek gerek, DOW JONES boğa ve kolay kolay AYI OLMAZ, onun tersinde hareket etmeyin.
Dayanamadim dun 4.60 ustu verdigim karellerin hepsini yerine koydum.
4.44 den.
Onsuz yapamiyorum)
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sn Yucin, soda ve petkim den hangisi daha cazip geliyor size? Su anda petkim kisa vadede daha cok kazandiracak ama yatirimlarindan dolayi 1 yil sonra soda daha ivmeli hareket edecek sanirim?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bencede öyle.Cam elyafı yatırımı daha iyi beklenti yaratıyor Soda da bence.Her ikisi ilede devam ediyorum.Soda ağırlıkta tabiiki.Nedenine gelince topicinde vermiş olduğum 1000 lot örneği var.Bu kesinleşecek bir gerçektir yani sadece % 140 kusur bedelsiz beklentisidir bu ,cam elyafı yatırımı ve öteki gelişmeleri saymadım bile.Net olmasından dolayı önceliğim Soda dır.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)
Yer İmleri