þu TUCLK hiç çýkmadý endeks rallisinde, ne zaman sýra gelecek ki buna o kadar iþ haberine raðmen pes
Sent from my iPhone using Tapatalk
þu TUCLK hiç çýkmadý endeks rallisinde, ne zaman sýra gelecek ki buna o kadar iþ haberine raðmen pes
Sent from my iPhone using Tapatalk
Þimdi sn gondolin ben açýksözlü birisiyim lafý gevelemeyi sevmem ,
Karelde yer aldýðýmýzda 3.15 çýktýðýnda sacro dostuma maktk da karel gibi hareket yapacaðýný söylemiþtim maktk aldýðýmda hatta grafiðini özl onunla paylaþmýþtým.oda 3.15 gördü ikisindede oyun çevirme ayný þahsi düþüncem ayný oyun kurucular tarafýndan yönetiliyor benim görüþüm.Ýkiside sýð tahta oyunda her zaman maliyet önemli maliyetiniz ne kadar aþaðýda olursa filimin sonunu o kadar rahat izlersiniz.
Grafiðinde beklediðim rakamlarý yorumladým.2.68 geçerse 2.77-78 bandý mevcut.
son kararý süvariler verecekbizde oyunu temkinli bir þekilde takip edicez.bol kazançlar
Endeks düþtüðünde çýkacak.
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni geldim simdi yazilanlari tek tek okuyacagim.
GT-I9060 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Güzel bir tespit...bir hisse bu kadar iyi habere neden tepki vermez tuhaf...En son Vergi D. 1 milyon civarý kar bildirmiþlerdi ancak konsolide olmayan bilanço açýkladý 10 milyon civarý....bu hissede ne dönüyor doðrusu bende anlayamadým...
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad bu endex pazartesi döner mi sence?![]()
bilmeden yazma düþünmeden konuþma.......
Bugün bir otokar çalýþmasý yaptým.
Senin yazýnýda okuyunca grafiðini paylaþayým dedim.
2015 de yaptýðý rally'nin düzeltmesi 6-8 ay sürmüþ kafamda ayný projeksiyonu yaptým. Hareketli ortalamalarýn seviyesini bile bire bir oturttum böyle bir grafik çýkardým.
Son tepeyi belki yapmadan 2013'lerdeki tepe gibide yapabilir.
Düþüncem bu þekilde.
![]()
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Sayin sacro altay tanki icin o uretim rakami cok az..gittikcede azaliyor.sahsi dusuncem eldeki imkanlari m60 ve leo tanklarina verilecegi.bu tankin hikayesi hint arjun tanki gibi gidiyor.motor sorunu ve transmision sorunu.þu tusaþ halka arz olsa.bir olsa.yada nurol gyo yerine savunma sanayinde uretim yapan blomunun hissesi olsa.bu zirhli arac isi bmc ve nurol arasinda olacak gibi.
Yer Ýmleri