Sn: Yucin UV icin tabiki sorun yok ama hisseleri testere gibi grafikler sardiginda algilar degisebilir.![]()
Sn: Yucin UV icin tabiki sorun yok ama hisseleri testere gibi grafikler sardiginda algilar degisebilir.![]()
Basit ama tek kural masa her zaman kazanýr bu algoritmayý kullanan büyük fonlar zaten biryerde masa sahibidirler ve þunu yapma gücüne sahipler para tekniði bozar ayrýca bir benzetme gerekirse buradaki biz ayýlar ve boðalar savaþýrken onlardan kopan parçalar uzaða ve yakýna düþüyor yakýna daha büyük uzaða ise daha küçük parçalar düþüyor fizik kuralý gereði sen ise küçük bir yýrtýcýsýn çok yaklaþtýðýnda büyük parçayý alma þansýn arttýkça yem olma þansýnda artar uzaktaki parça ise karnýný doyurmayacak ve hiçbirþey bulamayacaksýn çünkü senden bir sürü var uzakta beslenmeye çalýþan iþte teknik ve temel sana burda ne kadar yaklaþma gerektiðini ve ne zaman kaçman gerektiði konusunda yardýmcý olacak size çok basit bir örnek vereyim sabredip 70lerdeyken borsa 400k koydum 100 lere yaklaþtýðýnda borsa karým yaklaþýk 300k civarýnda 100 ile 110 arasýnda disiplini bozdum hergün 300k ilet trade etmeye çalýþtým hep aracý kuruma çalýþtým stresi ve yorgunluðunda çabasý ayrýca burda yucin bey elinde 3 hisse vardýr sabit emin olun çoðunda fazladýr kazancý yani günlük tradeler hem yorucu bende sonunda kaybettirir ayrýca þu boða piyasasýnda gitmeyen nadir senetler var bundan dolayý kimse böbürlenmesin endeks yüzde 50 yapmýþ hiç birþey yapmayým iþ halk veya vakýf alsaydýn zaten yüzde 70 kazanýrdýn neyse herkese hayýrlý ve bol kazançlar
ytd deli saçmasýdýr
GoldenCross Ýstatistik
GoldenCross yakýnlýk
BollingerBands Daralma
DÜÞENÝ YUKARI KIRAN
YÜKSELENÝ AÞAÐI KIRAN
SERÝ YÜKSELENLER
SERÝ DÜÞENLER
![]()
[/url]
Vestl aylýk grafik 13 Agustos 2017
günlük grafigide güzel,aylýk grafýkte.
Elimde yok.Tekniðini begendiðim için paylaþýyorum.
Son düzenleme : kar; 13-08-2017 saat: 12:46.
Akýl,adama sermayedir.
Bedavaya Peynir ancak fare kapaninda.Anladi bazi forum arkadaslar
![]()
Paylasim baskasinin emegidir.( Alinti ).begendigim kagitlardan biri su an. YTD
Birde bu dolarin canini onumuzdeki 2 hafta fena yakacaklar CaputkiiiYTD
![]()
Yer Ýmleri