bu yünsa harbiden deli roket
speðin son dökme hareketi (3,20'den bir anda 3'e kadar vermiþti) ve sonrasýnda diktiði uzun çubuk...
çok yaman bir herif.
bu yünsa harbiden deli roket
speðin son dökme hareketi (3,20'den bir anda 3'e kadar vermiþti) ve sonrasýnda diktiði uzun çubuk...
çok yaman bir herif.
Sn sacro teknik olarak yunsa beklentiniz nedir Yok haritanýz. Uzun süredir bende de var. Daha çok temel olarak beðendiðim için aldým beklentinizi paylaþýrsanýz sevinirim
merhabalar. Pkart ile ilgili ne dersiniz. nerede ise 10 yýl önceki fiyatlarýnda, plastik akýllý kart iþi yapýyor, karlýlýðý var. alýnabilinir mi?
Arkadaþlar burasý yeri deðil biliyorum ama bana yardýmcý olur musýnuz?Bu konuda tecrübesizim.
Ostim bedelli açýkladý.Lot miktarým ayný ama param yarý yarýya azaldý.zarar iki katýna çýktý.Þuan iþlem olarak ne yapmalýyým bilmiyorum.Lütfen yardýmcý olabilir misiniz😖
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelliler henüz hesabýna geçmemiþtir. Yani geçici bir durum 1 2 haftaya bedelliler hesabýna yatýnca durum düzelir. Hesabýnda az bir eksi ya da zarar gözükür oda bedelli için yatýrmýþ olduðun lot baþýna 1 tl ' den dolayý ortayan çýkan eksi bakiyedir. Yani 1000 lot için yüzde yüz bedelli artýrýmý olmuþ ise hesabýndan 1000 tl çekilir.
Yer Ýmleri