Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Hocam o hisseye bu aralar çok ihtiyacým var. Yünsa ve özbaldan istediðimi alamadým kredi kartý borcu zamaný geldi. 🤣
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam benimki 2001 model (gulenyuz) du ben çok memnun kaldým þuanda yine 2001 model golf mk4 var.evet dediðiniz gibi fiyatlar çok yüksek bu sadece araba piyasasýnda deðil genel olarak herþeyin fiyatý yuksek.ekonominin baloncuklarý büyüyor bence ve gökyüzünde hepsi birbirine doðru yaklaþýyor artýk bir iðne mi olur yýldýrým mi çarpar onu bilemem
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam Yünsa dan umutluyum. Ama yabancý çýkýþý tedirgin ediyor. Ama özbal birleþme durumu iptal olunca çok sýkýntý yarattý. Resmen hisse öldü🤣. Sizin düþünceniz nedir iki hisse için. Rica etsem. [emoji122]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Buldum hocam..ben bunu hep görürdüm grafiðini ilk defa inceledim tam karþýt yatirimlik![]()
Vala hocam müdür falan deðiþti birþeyler olacak inþallah çok geri kaldý hacim de artmaya baþladý ttkom da ayný brisa zaten çok ayrý bir hikaye o mutlaka benim portfoyumde olmalý halka açýklýðý çok düþük.
Piyasalar bu hafta bakalim IIT toplantisi arefesinde nasil hareket edecek ? Ya maskeler duser yada birlik saglanir
![]()
Yer Ýmleri