Sacro üstadým yorulmasýn ben yorumlarým
Hacim bari negatif
Zaten mum bar hayýrlý olsun demiþ elinde olan artýk benimle
6 dan 18 e gelmiþ
18 üzerine atmadan
Azý diþimi mi kýrsan almam formasyonu
ulusoy bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sn sacro
Zannedersem hisse tutmuyor kâr görünce satýyor , genelde nakit te kalýyor hisse ile pek kalmýyordu uz ..
Þimdi alsat yapmadan beklediðim hisseler var deyince þaþýrdým
uyvar abi sevabýna hayrýna endeks usd grafik çizdim
3 , 5 de hisse grafiði
inan þaka yapmadým
inancým gereði þaka bile olsa yalan söylemem
sadece çizdiklerim elinde olan varsa çizgilere göre temkinli olsun
al sat yatýrým tavsiyesi deðildir
hadi Allah'a emanet olun
Fight clup hocam sakro hocami 2 yýldýr takip ediyorum. Kendisi bu iþi bilen ama daha önemlisi yüreði temiz üç beþ kiþiden birisidir. Kendisini þahsen tanýmam ama güvenim tamdýr. Binlerce küçük yatýrýmcý sayesinde çok ekmek yemiþtir. Benim yazdýklarým ortak kanýdýr. Bu zamana kadar dediðini yapsak ve sabýrlý olsa idik gerisini düþünemiyorum. Üstelik bu kýymetli bilgileri karþýlýksýz paylaþýyor. Dedim ya yüreði temiz ve çok dua alýyor. Ben ona inanýyorum. Farklý bir geliþme olduðunda bizi uyaracagini da bilirim. Ben bu iþten fazla anlamam takip ederim. Sayfada gereksiz kalabalýk yapmamak için zaten zorunlu olmadýkça yazmam. Sayýn sakro hocam ve bu iþi bilenleri takip ediyoruz. Sizden de çok istifade edildi. Sizde bu iþi bilenlerden siniz. Allahu Teala yüreði temiz insanlardan ve sevdiklerinden iki cihanda razý olsun. Bizden bu kadar. Lütfen cevap yazmayýn. Hicap duyarým. Bu kýymetli sayfayý gereksiz yere meþgul etmeyelim. Herkese saygýlar...
Yer Ýmleri