Ara ara 5 er milyon basýyosan neden sallamasýnlar cesur yürek;))
Ama seninkine ne güldüm.. “enerjiye 5 milyon bastým” demiþ.. dediðinde kaðýt 80 küsür..
Þimdi 60 küsür.. kim kime bastý???
Otkar 136 civarý.. seninki sallamýþ mandavallara.. yüklüydüm , ortalama düþüktü ve ihale öncesi kaçamadým.. iki hafta içinde 105 den týpýþ týpýþ topladýlar..
Vestel 7.70 lerde topladýk.. 8.40 civarý sahneye çýktý .. kitledi.. direk sattým bu sefer.. 7.10-30 arasý temiz temiz toplayýp 11.30-60 arasý gazladým..
Daha niceleri.. dümen hep ayný..
Sende tivitin falan varsa ver, takip edelim😀
Sacro burda güzel kaðýtlar paylaþýyor ama onunda yapabileceði birþey yok..
Örnek; burdan kaðýdý görüp 100 kiþi atladý.. ortalama 10 binden 1 milyon..
Adam Petkim diye kaç yýldýr baðýrýyor..
1 milyonu Petkim tahtasýnda hissetmezler bile..
Ama Link.. adam önce bir hareket çeker.. zýplar millet.. 7 küsür den verir eline.. sonra 6 lardan çatýr çatýr geri alýr.. sonra 10 üzeri isteyene süre süre kitler.. Link gibi tahtada kazanýcam diyosan min 6-7 ay bekleyeceksin. Yok öyle üç kuruþa köfte..
Ya adam gibi Petkim, Aselsan, Thy gibi tahtada hoplayacaksýn ya da sýð tahtada sabredeceksin..
Kimse mal deðil, tivitten forumdan duyduðunla seni üç günde zengin edecek..
Sonra kýt aklýnla gelip burda insanlara ahkam kesmeyeceksin
Not: Fightclup boþuna kendini yorma kiþi kendinden bilir iþi.. Kimin kimin nesi olduðunu herkes net anlýyor..
Baya eksin olmus burda.
Okuyacak vaktim yok.
Ama yunsa ve karelin her turlu arkasindayim.
Daha bunlar emekleme doneminde cunku.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Ciz kardesim.
Sen cizmeden once ben soyliyim.
Birisi 15 digeri 10 lira olacak. ;)
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Yer Ýmleri