Sacro hocam eðer çok paylaþým yapýyor ve rahatsýz ediyorsam lutfen uyarýn,
Ben her saniye grafik bakan biriyim elimde iPad, yardýmcý olmak ve acaba bir hayýr duasý alýrmiyim umuduyla yaZiyorum
sana tavsiyem nacizane darýlma kýrmak için yazmadým dandik þirketler için deðerli zamanýný harcama deðmez zaten o zaman dua çok olur biliyorsun iii olur allahtan ya zaten biliyodum felan fiþman der ky emme kötü olursa senden bilirlereline emeðine saðlýk allah razý olsun çok okunaklý net graflar
![]()
bilmeden yazma düþünmeden konuþma.......
mojetbit34 mojetbit34 is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
112
Alýntý Originally Posted by Fýght clup Yazýyý Oku
Sacro hocam eðer çok paylaþým yapýyor ve rahatsýz ediyorsam lutfen uyarýn,
Ben her saniye grafik bakan biriyim elimde iPad, yardýmcý olmak ve acaba bir hayýr duasý alýrmiyim umuduyla yaZiyorum
sana tavsiyem nacizane darýlma kýrmak için yazmadým dandik þirketler için deðerli zamanýný harcama deðmez zaten o zaman dua çok olur biliyorsun iii olur allahtan ya zaten biliyodum felan fiþman der ky emme kötü olursa senden bilirler eline emeðine saðlýk allah razý olsun çok okunaklý net graflar
bilmeden yazma düþünmeden konuþma.......
KATILIYORUM FAZLA ÖNE ÇIKMA ARKADAÞIM ÝNSAN OÐLU ÇOK NANKÖR TECRÜBEYLE SABÝT.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Bence bi sikinti yok.
Ben aralarindan guzelini seciyorum
Mesela bu albrk zoren akfgy grafiklerini begendim.
Endeksin 90 bine geldigi su gunlerde insanlar pek uzun vade hisse almaya yonelmezler.
Ama bu 3 kagit orta uzun vadeli alinabilecek noktalarda.
Dunku bir arkadasin derim grafigi iyiydi mesela.
Derimi cok severim. En dipten alip cok kisada yuzde 30 alip ciktigim cok olmustur mesela.
Yani herkesin bir takip listesi vardir. Ama o liste ara ara degisir. Bazi hisseler zamanlari gelmedigi icin takip birakilir alt kisimlara atilir. Sonra aradan 1 2 ay gecer takibi biraktiginiz hisse harekete baslar ve kacar.
Simdi sizlerde grafik paylasiyorsunuz. Benim takibi biraktigim hisseleri onume getiriyorsunuz. Bende onlara bir goz atmis oluyorum.
Yani burada grafik paylasiyorsunuz ya. Aslinda o grafiklerdeki yaptigin yorumun hic bir anlami yok. Zaten usta bir goz ne yapmasi gerektigini bilir.
Yani demek istedigimi anlatabiliyormuyum. Insanlarla ugrasmaya gerek yok. Sen at grafikleri sahsen ben cok faydasini gorurum. Ters bir duruma gelinirsede herkes ne yapacagini biliyor olmasi lazim zaten.
Yani kimsenin kimseyi suclama hakki yok bana gore.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Ben de biraz önce Al-Ucur-Döse grafiðini hatýrlatacaktým... Yalnýz bu Zoren Ýsrail 'de enerji santrali kurdu, onayýný da aldý galiba...
Sahibi bu kez saðlam durursa hareket çekebilir...
Aklýmda kalanlarý yazdým... Olacaklarý Allah bilir...
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Yer Ýmleri