Sacro hocam ersu Þubat aylarýný sever ve ucgen formasyon çalýþýrsa 0.91 ve 1 tl hedef olabilir. Bir incelermisiniz. Girmekte fayda var mý.
send by selectra
Sacro hocam ersu Þubat aylarýný sever ve ucgen formasyon çalýþýrsa 0.91 ve 1 tl hedef olabilir. Bir incelermisiniz. Girmekte fayda var mý.
send by selectra
Son düzenleme : selectra90; 23-02-2017 saat: 14:59.
Iki kere bastim.Yanlýþ oldu kusura bakmayýn
send by selectra
Degerli dostlar, tahvil faizleri asagi gelmeye basladi, 11 i asagi kirmak uzere. Asagida uzaktan bir paylasim yaptim. Dileyen yakindan da baksin, artik OBO mu dersiniz, ikili tepe mi dersiniz, hangisini begenirseniz... Borsayla ne alakasi var diyen yoktur herhalde burada. Asagidaki 2012-2013 arasindaki asagi geliste bist 100 tarihinin zirvesinde 93.330 a gitmisti. Simdi asagi kanal 9.00 larda, yukari ise 11.50 nin uzerine ciktiginda tehlike canlari kuvvetli calmaya baslar, 11.60 i gecerse malda olmamak lazim. Asil danain kuyrugu bu ucgen iyice daraldiginda kopacak... Aman diyim dolara bakarken bi gozunuz de burda ola... Herkese bol kazanclar...
![]()
Akýl, akýl olduðundandýr ki iþlerin sonunu görür; sonu görmeyen akýl, nefis kesilir.
PRKME benim stopu patlatti maalesef, var bu iste bir capanoglu ama dur bakalim...
Kapanisi gorecegiz...
Akýl, akýl olduðundandýr ki iþlerin sonunu görür; sonu görmeyen akýl, nefis kesilir.
Bu kaðýt böyle dostum.
Bundaki tarz bu dün endeks bir ara tom bul olduðuna bu kýrdý yukarý. 2 hafta önceden endeks 89.500 zirvesinden dönerkende bu kaðýt yukarý kýrmýþtý.
Yani endeksle ters korele yapýyorlar. Ayný zamanda 2.19 ile 24 arasýndaki gapý doldurmuþ oldu.
Çalkalayarak mal topluyorlar iþte.
AYnen öyle.
Nasýl trade portföyümüz arada deðiþiyorsada uzun portföyün içindede þekillenmeler yapýyorum.
darbe dibinde 10.50 den almýþtým. 14 gibi falan vermiþtim.
72 bin dibinde iken baþka bir portföy yapmýþtým ve yazýcýyý bu portföye katmadým.
Ama bu demek deðil katmayacaðým. Ben yazýcýyý 14 lerden falan sattýðýmda endeks 77 falandý.
Uzunda mükemmel bir hissedir kendileri. Ama þu sýralar taktir edersinizki piyasada çok uçan kaçan kaðýt var.
Bizde disiplinden kopmuþ vaziyetteyiz. paso alsat :D
yoksa uzunda verdiðim hedefler hep geçerli. ama tabi oralara gitmesi yýllar alacak.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Sacro üstad geçen konuþtuðumuzda senin dediðinin aynýsý oldu kýracak gibi yaptý 1.16 dan döndü yine dediðin gibiasansörlere dayanabilmek için maliyetin düþük olmasý lazým demistin benim maliyet 0.92 yani dediðin herþey oldu en düþük 0.98 görüldü pazartesiden beri 1.01 geçemedi yalnýz saatlik ve günlük rsi pozitif uyumsuzluk var 0.98 stop la beklemedeyim ama bu hacimlerle buralarda tutmasýný neye yorabilirim burda týkandým .
cevap vermesen de önemli deðil büyüksün bu iþin pirisin vesselam...![]()
Yer Ýmleri